- En iyi cevaplar
- 0
4.denememde kabul edildimBaşvuruda zorlanan arkadaşlar yukarıda verdiğim Skype adresinden beni ekleyip yardım alabilir. Başvuru zor falan değil fakat yapamayacağınızı düşünüyorsanız yardımcı oluruz.
4.denememde kabul edildimBaşvuruda zorlanan arkadaşlar yukarıda verdiğim Skype adresinden beni ekleyip yardım alabilir. Başvuru zor falan değil fakat yapamayacağınızı düşünüyorsanız yardımcı oluruz.
Özellikle seni Işıldayan Mağaralar Lordluğunda beklemekteyim sevgili dostum..Theoden sancaktarından büyük bir boru aldı ve ona öyle bir güçle üfledi ki boru parçalara ayrıldı. Onunla birlikte ordudaki tüm borular aynı anda şakımaya başladı. O anda Rohan’ın borularının üflenmesi ovada bir fırtına, dağlarda bir gök gürültüsü gibiydi.
Hayırlısı DostumÖzellikle seni Işıldayan Mağaralar Lordluğunda beklemekteyim sevgili dostum..
Hayırlısı Dostum
Karakter başvurumu yaptım fakat Roleplay hakkında fazla bir bilgim yok eğer servera girebilirsem öğrenirim İYİ FORUMLAR
bene /do /me yi daha yeni öğrendimkolay şey ya öğrenirsin hemen
Alışılıyo hemen o kadar zor değil ben hiç bilmiyodum sunucularda rol yapa yapa öğrendimbene /do /me yi daha yeni öğrendim