on death of zombie:
drop 1 paper named "&4&lCratesplus Anahtarı" with lore "&cAnahtar işte, kutu felan açıyor||&cDikkatli kullan." at location of zombie
Bu skript her zombi öldüğü zaman çalışır.İnternetten "minecraft skript on death drop" diye bir arama yaptığında aslında direk karşına çıkıyor :/
Kod:on death of zombie: drop 1 paper named "&4&lCratesplus Anahtarı" with lore "&cAnahtar işte, kutu felan açıyor||&cDikkatli kullan." at location of zombie
on death:
attacker is a player
victim is a zombie
chance of 5%:
drop 1 paper named "&4&lCratesplus Anahtarı" with lore "&cAnahtar işte, kutu felan açıyor||&cDikkatli kullan." at location of victim
Konuyu okuduktan sonra fark ettim özür dilerim şu %5 olayını. Açıkcası ben illa bir oyuncunun öldürmesine gerek duymadığım için bu tip şeyleri dikkate almadım. Ve ikimizinde kodunda tuhaf bir şey var hata değil ama komik. "at location of zombie" demişiz "at location of victim" daha uygun olur gibi.Bu skript her zombi öldüğü zaman çalışır.
Bu kod daha verimli olacaktır.Kod:on death: attacker is a player victim is a zombie chance of 5%: drop 1 paper named "&4&lCratesplus Anahtarı" with lore "&cAnahtar işte, kutu felan açıyor||&cDikkatli kullan." at location of zombie
Evet bak çok haklısın o victim konusunda. Önemli olan hatayı bulmak. İyi forumlar dostum.Konuyu okuduktan sonra fark ettim özür dilerim şu %5 olayını. Açıkcası ben illa bir oyuncunun öldürmesine gerek duymadığım için bu tip şeyleri dikkate almadım. Ve ikimizinde kodunda tuhaf bir şey var hata değil ama komik. "at location of zombie" demişiz "at location of victim" daha uygun olur gibi.