KONU SİLİNSİN

Fatalstorm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konu güzel, evlilik sistemi olmasını beğendim ve hile koruması olmasıda çok güzel ama 3-5 eksik olsada yavaş yavaş veya işler iyi giderse hızlı hızlı gelişmeni bekliyorum, iyi forumlar :D

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu adını geçiyorum logo tasarımlarınıza(Tabi sizin olmayan tasarımlara.) baktıkça gülüyorum. Bir yerden altını tabii ki de yapabilirsin fakat önce o alıntı yaptığın herhangi bir harita,logo vs. sahibinden izin almalı ve buraya sahibini yazmalısın. Bunları yaptığın sürece hiçbir sıkıntı yok, hatta sahibini "Benim logolarımı istiyorlar." diye bile mutlu olabilme şansı var fakat sen düpedüz her oyundan veya google görsellere "Herocraft logo" yazarak arayıp orada ki logoloarı ÇALMIŞSIN. Evet, düpedüz buna çalmak denir.

Site:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Site 2:

Abinizloo0107

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu güzel, evlilik sistemi olmasını beğendim ve hile koruması olmasıda çok güzel ama 3-5 eksik olsada yavaş yavaş veya işler iyi giderse hızlı hızlı gelişmeni bekliyorum, iyi forumlar :D
Teşekkürler <3
Sunucu adını geçiyorum logo tasarımlarınıza(Tabi sizin olmayan tasarımlara.) baktıkça gülüyorum. Bir yerden altını tabii ki de yapabilirsin fakat önce o alıntı yaptığın herhangi bir harita,logo vs. sahibinden izin almalı ve buraya sahibini yazmalısın. Bunları yaptığın sürece hiçbir sıkıntı yok, hatta sahibini "Benim logolarımı istiyorlar." diye bile mutlu olabilme şansı var fakat sen düpedüz her oyundan veya google görsellere "Herocraft logo" yazarak arayıp orada ki logoloarı ÇALMIŞSIN. Evet, düpedüz buna çalmak denir.

Site:

Site 2:
Evet bazı logoları kendimiz yapmadık ama ortada abartılacak bir durum yok sonuçta hepimiz birşeyleri internetten buluruyoruz değilmi

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler <3

Evet bazı logoları kendimiz yapmadık ama ortada abartılacak bir durum yok sonuçta hepimiz birşeyleri internetten buluruyoruz değilmi

Ben bile alıntı kullanan birisiyim fakat sahibi o kadar emek veriyor ve kendisi bile kullanıyor sen bunu izinsiz alıyorsun ve kimin yaptığını söylemiyorsun. Büyütülecek konu.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görüşünüz için teşekkürler 4 biomeliler falan pvp serverlarda çok güzel oluyordu bizde yapalım dedik.
bende 4 biom oynarken bayağı zevk alıyordum 2013-14-15 zamanlarında ama onlar artık eskide kaldı
eski şeylerin favorisini getirmek yerine kendiniz yeni bir şey hazırlayıp favori yapmak istemezmisiniz ?

Abinizloo0107

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Boss Aktif /boss Yazarak Hemen Ulaşabilirsiniz Ayrıntılı Bilgi İçin Konuya Bakın

Skin Değiştirme Geldi ! Hemen /skin Yazarak İstediğin Cildi Kullanabilirsin

Bossdaki Sorunlar Düzeltildi Zorluk Derecesi Ayarlandı

HeroCraft Yepyeni Güncellemeler İle Karşınızda!

Yenilenen Sunucumuza Sizide Bekliyoruz!!