QuantumCraft | play.quantumcraft.net | 1.8.x | FFA - 1vs1 - 2vs2 | İyi Oyunlar!

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1

[+] Sizlere kaliteli pvp ortamını yeni sistemlerle sağlamak bizim ilk amacımız. [+]
[+] Sizlere unutulmaz bir deneyim sağlamak görevimiz. [+]
[+] Sunucudaki kimse akraba vs olduğundan yetkili olarak alınmamıştır. [+]
[+] Sunucumuzda tek kurucu olduğundan dolayı saçma kavgalar olmamaktadır [+]
[+] Sizlerin zekası ile yarışamayız, bu yüzden bulduğunuz hataları bize bildirirseniz minnettar oluruz. [+]

Sunucumuzda:
Küfür - Argo

Din-Irk-Siyaset
Sunucu reklamları

Hile-Olumsuz davranışlar
Sunucuların hatalarından yaralanma
Vebenzeri şeyler

YASAKTIR

=>6 GB Ram<=
=>100 Slot Kapasitesi<=
=>Sürüm 1.8.X<=
=> Geniş Harita<=
=> 1vs1 ve 2vs2<=
=> Şans Kutuları<=
=> Diğer sunucuların aksine Pin ile giriş sistemi<=
=> Ekonomik 2 adet donor<=
=> /sandık ya da /awd ile hızlıca sandığınızı açma<=
=> Uyarı sistemi sayesinde haksız cezaya son<=
=> /kssil ile kendi sohbetinizi silebilme<=
=> /fix ile lag azaltma<=
=> Oynadıkça keşif edeceğiniz bir sürü küçük özellik cabası<=

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Kaliteli sunucu yapmak istemenize saygı duyuyorum ancak,100 slot çok fazla paranıza yazık olmaz mı ?

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çakma FeatherBoard.
@Equinoxeer Batıkan arkadaşımızın skriptleri.
bukkit:? ve ? engelleri yok.
NoCheatPlus kurulu, ne kadar hit bozuyor orası meçhul.
%99.99 ihtimalle çakma TrainingPvP.
/? [tab] bugu açık.
Saçma şifre sistemi.
Bir PvP sunucusunda olmaması gereken eklentiler.
Daha yazmayayım :)

Birde elmas set çıkıyormuş kutulardan :D

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Çakma FeatherBoard.
/? [tab] bugu açık.
Saçma şifre sistemi.

Arkadaşımız çok güzel noktalara değinmiş. Dediklerini yapmazsınız çok pis ayaklanma çıkar benden söylemesi :p

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Çakma FeatherBoard.
/? [tab] bugu açık.
Saçma şifre sistemi.

Öncelikle bu güzel değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim, üstte de belirttiğimiz gibi sizlerin zekası ile yarışamayız, siz ve sizin gibiler sayesinde sürekli kendimizi geliştirip yeniliyoruz.
Öncelik ile bukkit:? ? /? [tab] ların çok ciddi bir sorun olduğunu bize farkettirdiğiniz için teşekkür ederiz, artık direk tabı kapatmış bulunuyoruz.
Sonrasında NoCheatPlus yerine tekrardan aac ye dönüş yaptık fakat en kısa zamanda yeni bir koruma satın almayı planlıyoruz. (Çok lag yapıyor)
Şifre sistemimizi yadırgamanızı anlıyorum fakat bir kere alıştıktan sonra daha hızlı geleceğini düşünüyoruz.
Kutulardan Elmas set çıkmasının nedeni ise oyuncu öldürdüğünüzde elmas düşmemesidir, şu an için bir puan sistemi geliştirilme aşamasında.
Sonlara doğru yaklaşırsak FeatherBoard konusunda haklısınız, fakat onu da en kısa zamanda satın alacağız.
Son olarak ise sizin bu eleştirinizi, bulduğunuz açıkları çok beğendim, samimi olarak söylüyorum ki yardımcı oldunuz. Devamınıda bekliyoruz... Saygılarımlar QuantumGamerTR -Sarp

Not: AAC ile TrainingPvP

Vds olduğu için slot aslında önemini biraz yitiriyor fakat bu düşünceli yorumunuz için teşekkür ederim.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu güzel değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim, üstte de belirttiğimiz gibi sizlerin zekası ile yarışamayız, siz ve sizin gibiler sayesinde sürekli kendimizi geliştirip yeniliyoruz.
Öncelik ile bukkit:? ? /? [tab] ların çok ciddi bir sorun olduğunu bize farkettirdiğiniz için teşekkür ederiz, artık direk tabı kapatmış bulunuyoruz.
Sonrasında NoCheatPlus yerine tekrardan aac ye dönüş yaptık fakat en kısa zamanda yeni bir koruma satın almayı planlıyoruz. (Çok lag yapıyor)
Şifre sistemimizi yadırgamanızı anlıyorum fakat bir kere alıştıktan sonra daha hızlı geleceğini düşünüyoruz.
Kutulardan Elmas set çıkmasının nedeni ise oyuncu öldürdüğünüzde elmas düşmemesidir, şu an için bir puan sistemi geliştirilme aşamasında.
Sonlara doğru yaklaşırsak FeatherBoard konusunda haklısınız, fakat onu da en kısa zamanda satın alacağız.
Son olarak ise sizin bu eleştirinizi, bulduğunuz açıkları çok beğendim, samimi olarak söylüyorum ki yardımcı oldunuz. Devamınıda bekliyoruz... Saygılarımlar QuantumGamerTR -Sarp

Not: AAC ile TrainingPvP

Vds olduğu için slot aslında önemini biraz yitiriyor fakat bu düşünceli yorumunuz için teşekkür ederim.
Kanıtlar için teşekkür ederim, umarım gelişirsiniz.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
server kapalımı
Şu an evde değilim lakin sunucunun açık olması gerek, lütfen tekrar deneyiniz, hâlâ bir problem süre gelmekte ise lütfen bize bir geri bildirim bırakınız. İyi oyunlar dileriz.

Taglar yenilendi, adam öldürünce elmas gelmesi sağlandı, /şikayet eklendi, şans kasasının içeriği değiştirildi, chatte 2. satırın beyaz olması sorunu kaldırıldı, ./bilgi güncellendi giriş çıkış mesajları değiştirildi.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Alım Olacakmı bu arada şifremi unuttumda yardım edermisiniz

Şu anlık yok fakat 1 yetkili eksiğimiz var ileride olabilir, şifrenizi özelden hatırlatırlattım.

./spawn komutunda bekleme sistemi değiştirildi, çatıya çıkma bugu engellendi, yeni harita çalışmalarına başlandı,köylü takastaki hatalar düzeltildi

zEnderPvp

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şu anlık yok fakat 1 yetkili eksiğimiz var ileride olabilir, şifrenizi özelden hatırlatırlattım.

./spawn komutunda bekleme sistemi değiştirildi, çatıya çıkma bugu engellendi, yeni harita çalışmalarına başlandı,köylü takastaki hatalar düzeltildi
Hile Olmadığım Halde Hile diye attınız yhaa

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hile Olmadığım Halde Hile diye attınız yhaa
Küçük bir yetkili hatası çok özür dileriz, gerekli kontroller yapıldı banınız açıldı.

Gizemli sandık eklendi hediye kasası kaldırıldı, küfür koruması eklendi,olta spam koruması sağlandı, kurallarda bazı değişiklikler yapıldı,Köylü takas fiyatları değiştirildi,Haritaya küçük eklemeler yapıldı

Gizli Sandık:

Oyuncu öldürünce item yenileme kaldırıldı (Elmas ile alanların eşyasını siliyordu), Aşırı fazla olan yetkili sayısı azaltıldı düşerek ölünce item düşmesi engellendi.