RuneMountains MMORPG | Mimar Alımları

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhabalar,

Bugün bu konuyu açma sebebimi başlıktan anlaşılıyor olsa da kısaca özetlemek isterim. RuneMountains MMORPG projemiz için yetenekli mimarlar arıyoruz. Başvuru için aşağıdaki adımları takip edin.

Mimar adaylarında hangi özellikleri arıyoruz?

En başta tahmin edebildiğiniz üzere özgünlük ve yetenek. Sunucumuz Orta Çağ Rol Yapma tarzında olacağından medieval yapılar tercihimiz olacaktır. Aradığımız mimarların yaşı önemli olmamakla beraber olgun birer birey olmaları gerekmektedir.

O kadar özellik saydınız, peki sizin bu konudaki yeteneğiniz ne?

Şu an iki kişi olan ekibimizde Mimarlık konusunda daha iyi olan @ByAehn 'i forumdan tanıyor olabileceğiniz gibi tanımıyor da olabilirsiniz. Size gerek kendisinin, gerek başkanı olduğu mimar takımının birkaç yapısını göstereceğim.

Nasıl Başvururum?

Aşağıdaki başvuru formunu doldurmanız yeterli.

Adınız:
*Oyun içi adınız:
*Bize kendinizden bahsedin:
*Daha önce yapmış olduğunuz yapılara ait birkaç fotoğraf:

NOT:
* ile işaretlenen alanları doldurmak zorunludur.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, kendinize iyi bakın; sağlıcakla kalın!

judgeworld

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ramazan Talha
Oyun içi adınız:Interacts
Daha önce yapış oludugunuz yapılara ait fotograf: hiç ss almadım kusura bakmayın deneyin olmassa olmaz

ibrhmasdasd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:ibrahim
*Oyun içi adınız:sonbey
*Bize kendinizden bahsedin: sölck fazla bişe yok build yaporm yaş 16
bandicam 2017-06-08 10-12-48-850.jpg

emocan502

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Emre Can Yıldız
*Oyun içi adınız:hastama2
*Bize kendinizden bahsedin:15 Yaşindayim yazın yapicak hiçbirşeyim yok,World editi iyice biliyorum Voxel sniperida azda olsa bilirim en azindan 1-2 dağ yaparim herhalde terrain buildim süper değildir daha çok bina konularında iyiyimdir builderimde görebiliceginiz gibi, daha çok orta çağ takılıyorum.Söylediğim gibi belki yaşim pek büyük değil ama buildim fena değildir.

Yeterli sanirim
Ulaşmak için Skype:"Emocan502"
Ulaşmak için Discord:"seal#9502"

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ramazan Talha
Oyun içi adınız:Interacts
Daha önce yapış oludugunuz yapılara ait fotograf: hiç ss almadım kusura bakmayın deneyin olmassa olmaz
Üzgünüm, sizin hakkınızda fikir edinebilmemiz için bize yapılarınızdan ekran görüntüsü vermeniz gerekir :/

Adınız:ibrahim
*Oyun içi adınız:sonbey
*Bize kendinizden bahsedin: sölck fazla bişe yok build yaporm yaş 16
*Daha önce yapmış olduğunuz yapılara ait birkaç fotoğraf:Ekli dosyayı görüntüle 48032
Üzgünüm, yapılarınızı ekibimize katılacak kadar başarılı bulmadık; yanıtımız olumsuz.

Adınız:Emre Can Yıldız
*Oyun içi adınız:hastama2
*Bize kendinizden bahsedin:15 Yaşindayim yazın yapicak hiçbirşeyim yok,World editi iyice biliyorum Voxel sniperida azda olsa bilirim en azindan 1-2 dağ yaparim herhalde terrain buildim süper değildir daha çok bina konularında iyiyimdir builderimde görebiliceginiz gibi, daha çok orta çağ takılıyorum.Söylediğim gibi belki yaşim pek büyük değil ama buildim fena değildir.

Yeterli sanirim
Ulaşmak için Skype:"Emocan502"
Ulaşmak için Discord:"seal#9502"

Skype üzerinden ulaşacağım, ekibimize hoşgeldin! Sunucu bilgilerini skype üzerinden paylaşacağım.