En saçma sırrınız?

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu konuda en saçma sırrımızı söylüyoruz. En saçması olmayabilir fakat saçma olsun yeter. :aşık:

Bir keresinde annem balkondan aşağı çöp atmama izin vermemişti
, ama atmıştım :para:.

Sanalika tarzı bir site vardı ama sanalika değildi 7 yaşında kaydolmuştum bilmediğim sadece bir kaç harf vardı neyse sevgili yapıyordum oyundan çıkıyor diye başka bir sevgili yapıyordum öyle yapa yapa sonunda bir tanesi beni başka bir tanesiyle yakaladı :(
Gerçekte ve şimdi olsa yapmam ama, zaten ölene dek sevgili yapma gibi bir niyetim yok direk basacağım nikahı.

Son düzenleme:

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bodrum'da yaşarken, bir köpek vardı, adı Paşa'ydı. Yavru bir köpekti, biz 2 katlı bir binada 2. kattaydık, ben 6 yaşındaydım, ne olduğunu bilmeden köpeği aşağı atıp duruyordum... Sonra geçici bir körlük yaşamış, düzelince de benden intikam almak adına terliklerimi felan kaçırmıştı.

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Bodrum'da yaşarken, bir köpek vardı, adı Paşa'ydı. Yavru bir köpekti, biz 2 katlı bir binada 2. kattaydık, ben 6 yaşındaydım, ne olduğunu bilmeden köpeği aşağı atıp duruyordum... Sonra geçici bir körlük yaşamış, düzelince de benden intikam almak adına terliklerimi felan kaçırmıştı.
Zalım ekip lideri ;(
İşte bende bir seferinde meyve bıçağıyla sokaktan geçen çocukları korkutmuştum :(

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Okulda en nazik,saygılı insan benim.Gayet sakinim.Bana satışan çocuklara hiçbirşey yapmam.
uygun bir anda :balta:.Anladınız siz...

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hayatta kalmamı sağlayan, anlayamadığım sırdır. Nasıl yaşıyorum bende çözemedim.

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Saçma sırrım yok ama özlü sözüm var.Eğer bir sırrın; sır olarak kalmasını istiyorsanız, kendinizin bile bilmemesi gerekir.Cleobul demiş.
Umarım özlü sözü beğenmişsinizdir akradaşlar,bir sonraki özlü sözde görüşmek üzere kendinize iyi bakın.