Yazı Değiştirme Skripti

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konuma hoş geldiniz.

Bugün belkide bu kısımda hiç açılmamış değişik bir skript konusu açıyorum bunu bilemeyiz. İstediğim şey tam olarak şu: Üye mesaj yazdığı zaman mesajın baş harfi otomatik büyük başlayacak, sonrasında tüm kelimeler küçük olacak. Cümlenin sonunda eğer " . " yok ise de otomatik nokta koyacak.

Evet, çok değişik bir şey olabilir. Bunu nasıl yapacağım hakkında en ufacık bir fikrim yok fakat sohbette yazılan şeyler gerçekten yazım kurallarına aşırı aykırı ve bunu pek istediğim söylenemez.

Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi günler!

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Güzel fikir ama kullanan kişi çok olmaz emeğine yazık olmasın.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Fazla iyi olmaz böyle bir skript bence :C
Nokta biraz sert ve ciddi yapıyor cümleyi. Şahsen böyle bir şey kullanmazdım .-.
(Mümkün olduğunca cümlelerin sonlarını noktalarla bitirmemeye çalışan birisiyim yukarıdan da gördüğün gibi :sinsi1:)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Fazla iyi olmaz böyle bir skript bence :C
Nokta biraz sert ve ciddi yapıyor cümleyi. Şahsen böyle bir şey kullanmazdım .-.
(Mümkün olduğunca cümlelerin sonlarını noktalarla bitirmemeye çalışan birisiyim yukarıdan da gördüğün gibi :sinsi1:)
Aksine yazım kurallarına uyuyorsun. İsteyen noktadan sonra ._. veya :) falan yazabilir. :kaş:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sistem için ChatControl kullanabilirsin, skript ile kafa yorar diye düşünüyorum.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Otomatik baş harfini büyük yapma;
PHP:
on load:
    add "A", "B", "C", "Ç", "D", "E", "F", "G", "Ğ", "H", "I", "İ", "J", "K", "L", "M", "N", "O", "Ö", "P", "R", "S", "Ş", "T", "U", "Ü", "V", "Y", "Z" and "W" to {list::*}
on chat:   
    loop {list::*}:
        if first character of message is loop-value:
            if message is "%loop-value%":
                stop
            else:
                set message to "%loop-value%%subtext of message from character 2 to length of message%"

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
on load:
    add "A", "B", "C", "Ç", "D", "E", "F", "G", "Ğ", "H", "I", "İ", "J", "K", "L", "M", "N", "O", "Ö", "P", "R", "S", "Ş", "T", "U", "Ü", "V", "Y", "Z" and "W" to {list::*}
on chat:  
                stop
            else:
                set message to "%loop-value%%subtext of message from character 2 to length of message%"
Vaov, bu iyiymiş bilmiyordum, sağol :D.

tunasofiyar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsmini hatırlayamıyorum ama böyle bir plugin vardı sanırım tüm cümleler büyük harfle başlıyor sonu '' . '' ile bitiyor ve Sa as gibi plugine eklenmiş olan kelimeler otomatik uzatılıyor özel isimler büyük harfle başlıyordu, Hatırlayabilir veya bulabilirsem mesajımı düzenlerim.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
PHP:
on load:
on chat:  
                stop
            else:
Teşekkür ederim. Geri kaldı diğer kelimeleri küçük yapma ve sona nokta koymak.

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denemedim ama sona nokta koyma şöyle olabilir:
Kod:
on chat:

if last character of message isn't ".":
  set chat message to "%message%."