- En iyi cevaplar
- 15
dün eklemiştimCevap beklemekteyim
skype e ekledinizmi acaba ??
dün eklemiştimCevap beklemekteyim
skype e ekledinizmi acaba ??
Bi mesaj yazarmısınız bende gözükmüyorsunuzdadün eklemiştim
Yada şöyle söyliyim skype daki adınız nedir özelden yazabilirsinizdün eklemiştim
rehber alımı ?DUYURU
BUİLDER ALIMI İÇİN HERKESİ DENEYECEĞİM DENENMEK İSTEYENLER ÖZEL MESAJ YOLUYLA BANA ULAŞSINLAR PLUGİNER ALIMI ŞİMDİLİK YOK BİR ARKADAŞ YARDIMCI OLUYOR ZATEN.
Skypeden ekleyebilirsinizrehber alımı ?
Alındımmı Bro ?Pluginer alımında fotoğraf paylaşmana gerek yoktu.
Alındımmı Bro ?
seninle bi görüşelimRehber Alımı
Adilmisin: Adilim
Oyuncu İlişkileri: Düşman edinmem herkesle dost olurum ama torpil falan yapmam birisi küfrediyorsa adına bile bakmadan direk mutelerim(Tecrübeliyim daha önceden rehber oldum)
Günlük Online: 4-5saat
Oyun Bilgisi:1.5.2den beri oynuyorum wg worldedit ve oyun hakkında bilgim var (yetki istemiyorum sadece adil bir ortam sağlamak istiyorum)
Ek: Saçma sapan davranan,bir sürü hile programları kullanan kit için rehber olan ve sevmediği kişileri muteleyen rehberlerin olmasını istemediğim için rehber olmak istiyorum( mutelerimi abartılı atmam 5-10dk felan reklam yaparsa ama daha uzun muteler atabilirim)
bro skype ?![]()
seninle bi görüşelim
DenenebilirsinizBuilder alımı
Build Bilgisi:Yaklaşık olarak 1,5 seneden beri mimarlık yapıyorum ne çok iyi nede çok kötü bir buildim var
Yaptığınız maplardan bir kaç resim: Şuanlık Elimde Bir Ev Var Evde Olmadıgımdan Tek Bunu AtabilirmLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sıfırdan map yapabilirmisin ?: Tabikide Neden Olmasın
Komut Bilgisi: 2 Sene civarı adminlik ve kuruculuk ile ilgilendim builderlik için komut bilgilerim yeterli diğe düşünüyorum