ExtendedFox
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yaaa şimdi mcye nası gircem entity eren gördüm çok korkuyoom :'''''''[((((((((((
Uslu bir çocuk olursanız Entity Eren ile karşılaşmazsınız
Yaaa şimdi mcye nası gircem entity eren gördüm çok korkuyoom :'''''''[((((((((((
Eğer premium isen senin skinine girer, eğer crack isen steve şeklinde gözükür demeye çalıştımBir dakika bir dakika, önce demişinki "Erenbulbul 'un skininin içine girerek canı gitmeden sizi öldüren bir virüstür." sonra steve skinindedir demişin? Whut?
Öldüremezsin o çok hızlı bir nincayı taklit ediyor.Valla bir gamemode çakarım o mu beni öldürür ben mi onu görürüz
gfghsfhsfh
Peki, ne yapacağız bu "Entity Eren" e karşı sarımsak taşısak olur mu ? Yada Batlıcan
Valla kardeşim tek yol format yoksa gg.Peki, ne yapacağız bu "Entity Eren" e karşı sarımsak taşısak olur mu ? Yada Batlıcan
Hmm... Format cdim nerdekiValla kardeşim tek yol format yoksa gg.
Eğer hd'ye girmişse format bile yetmez pc çöp olmuştur artık.
eğer skinin steve ise, steve olur.Bir dakika bir dakika, önce demişinki "Erenbulbul 'un skininin içine girerek canı gitmeden sizi öldüren bir virüstür." sonra steve skinindedir demişin? Whut?
İşsizlik değil. İşimiz insanları bilgilendirmeİşsizler ya ne çok güldüm![]()
Eren Bey haklı ahada buldim oniİşsizlik değil. İşimiz insanları bilgilendirme
Kimsenin bilgisayarının entity eren yüzünden bozulmasını istemem.
Anladım hocam haklısınız doğru diyosunuzİşsizlik değil. İşimiz insanları bilgilendirme
Kimsenin bilgisayarının entity eren yüzünden bozulmasını istemem.