- En iyi cevaplar
- 0
Hafe nedir?
Hafe, bir çeşit Türk kelimesidir. (Belki yabancılarda bu kelimeyi beğenir ve kullanırlar.)
Hafe'nin anlamı oyuncular için yapılmıştır, oyun ortasında bir arkadaşınız size mesaj gönderirse ona hızlı kısa bir kelime ile HAFE diyebilirsiniz.
Bunun yerine kısaltmalık olarak '1dk' diyenler olabilir, yine de isteyen bu kelimeyi kullanabilir.
Veya, Minecraft gibi oyunlarda PvP ortasındaysanız ve sohbetten size birisi 'cevap ver' gibi bir şey yazarsa, siz hemen HAFE yazın ki o da anlasın müsait olmadığınızı.
Bu kelimenin 5 adet anlamı mevcuttur. (Belki daha fazla.)
1) Şu an oyundayım / Şu anda oyun oynuyorum.
2) Müsait değilim, oyun oynuyorum.
3) Bekle biraz şu oyun bitsin sana geri dönüş yapacağım.
4) Bekle biraz, şurayı bitiriyim.
5) Bekle biraz, savaştayım yazamam.
Vs. vs. vs.
Bu kelimeyi az önce ben seçtim, saçma olabilir ama nasıl ?
Oyun içerisinde bir arkadaşınız size mesaj gönderse, sizde oyun içerisinde olduğunuz için hızlı bir cevap vermek istersiniz.
HAFE deyin geçin. (Eminim 'what?' diyecektir.)
İyi oyunlar!
Hafe, bir çeşit Türk kelimesidir. (Belki yabancılarda bu kelimeyi beğenir ve kullanırlar.)
Hafe'nin anlamı oyuncular için yapılmıştır, oyun ortasında bir arkadaşınız size mesaj gönderirse ona hızlı kısa bir kelime ile HAFE diyebilirsiniz.
Bunun yerine kısaltmalık olarak '1dk' diyenler olabilir, yine de isteyen bu kelimeyi kullanabilir.
Veya, Minecraft gibi oyunlarda PvP ortasındaysanız ve sohbetten size birisi 'cevap ver' gibi bir şey yazarsa, siz hemen HAFE yazın ki o da anlasın müsait olmadığınızı.
Bu kelimenin 5 adet anlamı mevcuttur. (Belki daha fazla.)
1) Şu an oyundayım / Şu anda oyun oynuyorum.
2) Müsait değilim, oyun oynuyorum.
3) Bekle biraz şu oyun bitsin sana geri dönüş yapacağım.
4) Bekle biraz, şurayı bitiriyim.
5) Bekle biraz, savaştayım yazamam.
Vs. vs. vs.
Bu kelimeyi az önce ben seçtim, saçma olabilir ama nasıl ?
Oyun içerisinde bir arkadaşınız size mesaj gönderse, sizde oyun içerisinde olduğunuz için hızlı bir cevap vermek istersiniz.
HAFE deyin geçin. (Eminim 'what?' diyecektir.)
İyi oyunlar!
Son düzenleme: