İzmir Fay Hattı Kırılırsa Ne Olur ?

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
İnşallah olmaz diye bir şey yok ne yazık ki. Fay hattında kuvvet biriktiği sürece (ki birikecek) bu depremler sık sık olmasa da aralıklı olarak olacak. Benim gözümü korkutan şey önümüzdeki günlerde olacak olan İstanbul depremi. Uzmanların anlattığı kadarıyla bu depremin olması kesinmiş ancak günü tam tahmin edilmiyormuş. Marmara yerle bir olmaya her geçen gün daha yaklaşıyor..

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İnşallah can kayıbı vermeyiz dostlarım
Allah'ım sen müslümanları koru yarabbim.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim gözümü korkutan şey önümüzdeki günlerde olacak olan İstanbul depremi.
Yıllar desen ne olurdu sanki, üzüyorsun şimdi. Ki o deprem olursa Bulgaristandan bile hissedilir diye düşünüyorum. İstanbul ile Edirne arası 300 kilometre.
İzmir depreminde bile hissetmişken o depremde hissetmemek çok zor olsa gerek.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız 7.2 demişsiniz de deprem bilimciler böylesine büyük bir deprem beklemediklerini açıkladılar. Ege bölgesinde bugüne kadar böyle bir kırılma olmadığı 7 büyüklüğünde bir depremin olmadığını ve olmayacağını belirttiler. Haberiniz olsun.

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnşallah olmaz diye bir şey yok ne yazık ki. Fay hattında kuvvet biriktiği sürece (ki birikecek) bu depremler sık sık olmasa da aralıklı olarak olacak. Benim gözümü korkutan şey önümüzdeki günlerde olacak olan İstanbul depremi. Uzmanların anlattığı kadarıyla bu depremin olması kesinmiş ancak günü tam tahmin edilmiyormuş. Marmara yerle bir olmaya her geçen gün daha yaklaşıyor..
Ben istanbul depreminin şahsen o akdar büyük olacağına inanmıyorum.Ama allah korusun