Nostale oyanayan var mı?

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 sene evvel oynardım bu MMORPG' yi. Ne güzel zaman geçirmiştim beh. Fakat oyunu tam manasıyla oynayamadan 40 lv de bırakmak zorunda kalmıştım.
Geçen hafta tekrar başlayayım dedim. Baktım hiçbir değişiklik yok gördüğüm kadarıyla. Belki oyuncu sayısı zırnık kadar azalmıştır. Eh 4 sene geçti.

Demek istediğim oynamış olan veya oynayacak olan var ise birlikte oynamak oyunun eğlencesini katlıyor.

Oyun dandik gibi ön yargıların oluşmasına ihtimal vermiyorum. Oyunun yapımcısı, metin2, aion, asphalt 8 in yapımcısı olan bildiğiniz Gameforge...

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Evet oynardım bi aralar zevkliydi

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben şuanda oynuyorum, ve oynayacak birilerini arıyordum. İstiyorsan beraber oynayabiliriz :)

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de uzun süre foruma girmediğim için şimdi cevap veriyorum. şu an yaklaşık 79 lvlim ailem felan var ama oynarız diyosan yeni çar açarım.

79 Lv :D ben de 52 lv im yeni çar açsan sıkıntı, şimdiki ile devam etsen sıkıntı. Ne yapsan bilemedim. 4 hafta sürdü benim bu seviyeye gelmem. 2-3 günde 30-40 lv atlayan türden biriysen yeni açman iyi olur.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
79 Lv :D ben de 52 lv im yeni çar açsan sıkıntı, şimdiki ile devam etsen sıkıntı. Ne yapsan bilemedim. 4 hafta sürdü benim bu seviyeye gelmem. 2-3 günde 30-40 lv atlayan türden biriysen yeni açman iyi olur.
2-3 güne 30-40 lv olamam üşenirim şahsen :D neyse steamdan Ekle bugün çıkmam lazım yarın konuşuruz.Steam adresim ------------->
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.