[Sadece Eskiler] Gözlerim Yaşlandı

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Birileri san ki mezarımdan beni çağırdı. ( @zRedDragon )
Bende kendi hikayemi yazayım bari.
  • Foruma katılış.
  • 4 ayaklı pisicik bu sefer 4 ayak üzerine düşemedi ve uyarı aldı.
  • LimonBerk ile tanışma zamanı.
  • UchihaMadara ile tanışma zamanı.
  • @Mavie 'ye komplo teorileri kurma zamanı. ( @Uchiha_Madara )
  • Forumun diğer eskileri ile arkadaş olma zamanı.
  • İçecek savaşlarında didistan yüksek rütbeli kumandanı olma zamanı.( Savaşı kazandık )
  • Sovyetler Birliğinin dağılışı gibi forum eskilerinin dağılışı.
  • Forum iç karışıklığı.
  • Hsbas'a kafa tutma zamanı.
  • Forum yönetimine anarşist bir yönle bakma zamanı.
  • Hsbas'a adminliği bıraktırma zamanı.(Gerçekten bıraktı.)
  • Foruma iyice sinirlenip veda konusu açıp ban yeme zamanı.
  • Forumu bırakma 1.
  • Geri dönüş 1.
  • Forumu bırakma 2.
  • Geri dönüş 2. (6-7 aydır yoktum.)
  • Yeni hesap kurup bu konuya birileri beni mi çağırdı yazma zamanı.
kardeş beni yazmamışşsın kalbimi kırdın

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bende eski tadı eskisi kadar alamıyorum. Ama forum 2016'da çökmüştü o zaman foruma yeniden başlasaydım hiç alamazdım ama şu sıralar forum yükselişte.

Bir de Gruplar'ı geri getirseler tadından yenmez.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Geri geldiğimden beri bildirim rekorum 9 ise bir şeyler gerçekten ters demektir -_-
(Şaka bir yana burası gibi bir yerin batması gerçekten çok sinirimi bozdu ;-:)
#MeykForumGıreytEgen

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
@craftman derim ve çeker giderim :(
craft_man'dı o. Seni 2016cısı seni...

O değilde bu forumda Skript diye bir şey olduğu anlaşılınca forum fırladı. Eskiden de sunucu reklam konuları vardı ama şu anki kadar açılmıyorlardı, o zamanlarda da plugin tanıtımı falan açıyorlardı yine şimdiki kadar değildi.

Skript olduğunu öğrenince insanlar forumun nerdeyse hepsi Skript konusu açmaya başladı, singleplayer oynayanlar veya öylesine takılanlar da artık bu forum sunuculara yöneliyor diyip çıktılar. Forumu "Gamer.com.tr" yaparak sunucu konularını azaltmayı deniyorlar iyi gidiyor mu emin değilim de forumun eski tadı kalmadı.

Grupların acil geri gelmesi lazım, ve beta testi falan yapacaksanız gelmek isterim yani Anti-Lapis'i baştan açmayı.

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
craft_man'dı o. Seni 2016cısı seni...

O değilde bu forumda Skript diye bir şey olduğu anlaşılınca forum fırladı. Eskiden de sunucu reklam konuları vardı ama şu anki kadar açılmıyorlardı, o zamanlarda da plugin tanıtımı falan açıyorlardı yine şimdiki kadar değildi.

Skript olduğunu öğrenince insanlar forumun nerdeyse hepsi Skript konusu açmaya başladı, singleplayer oynayanlar veya öylesine takılanlar da artık bu forum sunuculara yöneliyor diyip çıktılar. Forumu "Gamer.com.tr" yaparak sunucu konularını azaltmayı deniyorlar iyi gidiyor mu emin değilim de forumun eski tadı kalmadı.

Grupların acil geri gelmesi lazım, ve beta testi falan yapacaksanız gelmek isterim yani Anti-Lapis'i baştan açmayı.
Forum Minecraft Türkiye'yi Gamer TR'ye çevirmeye çalıştılar ama "Epic Fail" oldu. Aynı Yandex'in pazarlama taktiği gibi yani Setup ile kurulum yaparken Yandex'in otomatik yüklenmesi gibi. Bu yüzden bu forum benim için hep Minecraft Türkiye idi ve Minecraft dışında bir oyun için kaydolanların sayısı Minecraft için kaydolanların sayısını sollamadıkça öyle kalacaktır.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft dışında bir oyun için kaydolanların sayısı 1 günde 1 elin parmaklarını geçmedikçe öyle kalacaktır.
Başka oyunlar için kayıt olanlar da büyük ihtimalle forumun Minecraft'a yönelmesinden çıkarlar büyük ihtimalle. Acilen sunucu konularının durması lazım da onun için yapacak fazla bir şey yok.

Bir de, bir iki haftalığına (sanırım) siyah temayı varsayılan yapmışlardı, öyle iyiydi yani isim değiştirince direk değiştirmişlerdi ama MC temasını geri getirince yine forum "Minecraft Türkiye" olarak geldi. Ya her oyun için tema bulacaksınız ya da karanlık temayı varsayılan yapacaksınız.

Karanlık diye iç kapatıyor diyenlere de,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. Adminler onu alabilirler.

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başka oyunlar için kayıt olanlar da büyük ihtimalle forumun Minecraft'a yönelmesinden çıkarlar büyük ihtimalle. Acilen sunucu konularının durması lazım da onun için yapacak fazla bir şey yok.

Bir de, bir iki haftalığına (sanırım) siyah temayı varsayılan yapmışlardı, öyle iyiydi yani isim değiştirince direk değiştirmişlerdi ama MC temasını geri getirince yine forum "Minecraft Türkiye" olarak geldi. Ya her oyun için tema bulacaksınız ya da karanlık temayı varsayılan yapacaksınız.

Karanlık diye iç kapatıyor diyenlere de,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. Adminler onu alabilirler.
Benim tema hakkında tek isteğim var o da 2013'teki temayı geri getirmeleri.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
@Personinblack
Severdim kendisini de.Türkçeyi iyi kullanan biri.Ne zaman konuşsam lafı ağzıma tıkardı türkçeyi unuturdum :D

@adenzu54
Bunu da severdim.Ban yiyen hesabım da ufak komik bir an yaşamıştık..
Eğlenceli biriydi..

@PlayP
Kendisini de severdim..Çünkü o benim.Ne yani kendimi sevemezmiyim ?

@AdexTR (Not Death)
Sizide seviyorum :D