Ammo ammo diye çalan remix şarkı

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar geçen dışarıda ammo ammo diye çalan bir remix şarkı vardı netde aradım bulamadım büyük ihtimal yanlış yazıyorum. yani başka bir şey diyor. ama anladıgım kadarıyla we are a ammo ammo ammo diye çalıyor belki birisinin aklına ritim gelir şarkıyı söyler :D 2 gündür arıyorum :D

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende bu attığım şarkının ilk 15-20 saniyesini duymuştum. Millete "Volla valla volla valla volla valla..." diyen bir remix var onun adını bilen var mı diye sorduğumda forumdan uzaklaştırılmıştım.

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aradığın şarkıyı bir kadın mı seslendiriyordu genellike cs:go awp sunucularında el bitnice çalıyor değilmi .! bende bilmiyorum

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler hazır müzikçiler toplanmışken bende sahne anlatarak bir müzik sormak istiyorum size, hani böyle 2 tane yakuşuklu sarışın adam arabaya biniyor ormana doğru giderken 5 çutur kız önünü kesiyor öndeki şarkıyı söylüyor, ara sahnelerde otlara vs. gidiyor sonra abuk sabuk dans etmeye başlıyorlar araba hava zıplıyor, adamlara oraya buraya boğbobğ diye savruluyor. 2 Adet 5 Kız özet. Bu şarkı neydi?

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler yanliz ben sarkiyi sordum siz burda karsilikli sarki atiyonuz birbirinize:D yokmu bilen yahu :D