xBang PVP Server Kaliteli Sunucu,harika mapler ve daha fazlası [1.8x]

İİsmet

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
--------------------[xBangPVP]--------------------
xBangPVP Açıldı!
Sunucu PVP Üzerinedir
Canınız iyi bir pvp serverinde mi oynamak istiyor?
o zaman xBang Tam Size göre!
Sunucu 7/24 Aktiftir.
Sunucumuzun Kaliteli Pluginleri vardir.
Sunucuda 1v1 bulunmaktadir!
xBangPVP IP: xBangPVP.minecraft.gs
Sunucu Özellikleri:
TÜR:
FFA-PVP
Alabileceği Kişi Sayısı: 22​
SUNUCUDAN RESİMLER:
SPAWN:
Lobi.png

YETKİLİLER:
Yetkililer.png

FFA Lobi:
FFA Lobi.png

FFA MAP:
FFA Map.png

DUEL Maplerimiz:
duelmaplarimiz1.png

duelmaplerimiz2.png

BuildUHC Spawn:
BuildUHC FFA Spawn.png

BuildUHC Map:
BuildUHC FFA Map.png

Son düzenleme:

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kaliteli sunucu dediniz. Sunucu kaliteli değil ama inandık eyvallah, haritalardan bahsetmişsiniz eyvallah ama daha fazlası diye yazmışsınız onlardan eser yok. Bir şeyleri atlamış olabilir misiniz?

0/10

YunusEmreGT

"Talk is cheap, show me the code."
En iyi cevaplar
2
Kaliteli sunucu dediniz. Sunucu kaliteli değil ama inandık eyvallah, haritalardan bahsetmişsiniz eyvallah ama daha fazlası diye yazmışsınız onlardan eser yok. Bir şeyleri atlamış olabilir misiniz?

0/10
Eleştirmen abimiz yine iş başında :D

Sunucunun buildlerini pek beğendim diyemem aşırı dar.
2017-06-19_23.09.04.png

Birkaç sistemi bizden bakarak yapmışsınız. Örneğin spawn sistemi. Hiç değilse izin alsaydınız.
İsminizin başındaki "x" beni rahatsız ediyor ;-;

Puanım 1/10

Son düzenleme:

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz gerçekten çok şeyi eksik ve yanlış kodlanmış. İlk olarak sunucunuzun kaliteli pluginleri var demişsiniz ama çoğu şey edit hatta bazı pluginleri hiç düzenlenmeden koyulmuş. İlk fark edilebilecek örnek;
Sol alt köşede AuthMe plugini ''AhmetMelihTR 1.8x Faction Plugin Paketi'' adlı paketten alındığı gibi konmuş.

Sunucu kapasitesine 22 demişsiniz ama ''/list'' komutu hiç öyle söylemiyor. Hem de builduhc'de lav ve su bugu var. Lav ile sudan taş üretince taşlar yok olmuyor. Lav yerine çakmak koymanızı şu anlık tavsiye ederim. Hemde yan tabloda Rank (Rütbe) kısmına ''None'' yazacağınıza ''Yok'' yazmayı ayarlayabilirsiniz.
Vallaha şu anki bu resimde bulunan arkadaş sistemini hiç anlamadım. Yani sunucuza ekleyerek bence makinenizi zorluyorsunuz. Bari Türkçe diline çevirip insanların o saçma sistemden yararlanmasını sağlasaydınız.

Sunucuya puanım: 1/10 (1 Puanı en azından uğraşmışsınız haritalara felan belki alıntıdır, orasını bilemem.)

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni kötü, FFA haritası alıntı. Bu arada artık açılan dört sunucunun dördü de isminin başına "x" koyuyor. İsminizin başına "x" koyunca sunucunuz tutmuyor anlayın artık şunu. Puanlamaya değmez.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzu çok güzel açıklamışsınız. Tebrikler vallahi. İnsan biraz yazı yazar, uğraşır. Konu resimlerden ibaret yahu.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Hmpfss hmpfss... Vallahi de özentilik kokuyor, siz de kokuyu alıyor musunuz?

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Gerçekten girmeme bile gerek kalmadığını düşünüyorum. Sebepler:

1) Sanki sunucuyu xFallPvP sunucusuna benzetmeye çalışmışsınız, yoksa yanılıyor muyum? Sistemler ve sunucunun adında X olması bunu kanıtlıyor gibi geldi bana.
2) Haritalar çok kötü, duel maplerinizde etraf camla kaplanmış, bu sistem eskilerde kaldı. Artık mimarlar etrafı camla değil de, daha desenli bir şey yapıp kaplıyorlar.
Veya yapamayacaksa, ben onun yerine görünmez blok koyarım daha iyi.
3) Konu düzeniniz çok kötü, şu anlık aklımda bin tane soru olsa cevap veren olacak mı açaba? Hmm...
4) Konuyu kapatın, sunucuyu en baştan kurun ve öyle gelin diyebilirim.

Puanım: 1/10 (1 puanı vermemin sebebi böyle bir sunucuyu ilk defa görmemdir. Beni hiç şaşırtmıyor.)

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmpfss hmpfss... Vallahi de özentilik kokuyor, siz de kokuyu alıyor musunuz?

Sigara gibi koktu burası Barkın. Haklısın :)

Gerçekten girmeme bile gerek kalmadığını düşünüyorum. Sebepler:

1) Sanki sunucuyu xFallPvP sunucusuna benzetmeye çalışmışsınız, yoksa yanılıyor muyum? Sistemler ve sunucunun adında X olması bunu kanıtlıyor gibi geldi bana.
2) Haritalar çok kötü, duel maplerinizde etraf camla kaplanmış, bu sistem eskilerde kaldı. Artık mimarlar etrafı camla değil de, daha desenli bir şey yapıp kaplıyorlar.
Veya yapamayacaksa, ben onun yerine görünmez blok koyarım daha iyi.
3) Konu düzeniniz çok kötü, şu anlık aklımda bin tane soru olsa cevap veren olacak mı açaba? Hmm...
4) Konuyu kapatın, sunucuyu en baştan kurun ve öyle gelin diyebilirim.

Bazı yerleri örnek alabilirsin iznin olarak ama bunlar özentilik yaparak bir şey elde edememişler. UHCFFA oyununda ender incisi ile aşağıya iniyoruz. Böyle bir mantık olamaz gerçekten. Size hak veriyorum Pluginsel. :)