KeyifSurvival /// 1.7.X - 1.8.X /// IP DEĞİŞTİ !!! YENİ IP : 46.20.1.139:1189

Ali_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mimari: 0/10
Eklentiler: 0/10 Hiçbir farklılık yok diğer sunuculara göre.
Konu Düzeni: 2/10
ve yorumlardan gördüğüm kadarıyla arkadaş ilgili de değil.

KingplayerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCTürkiye nin sorunu olan eskide kalma sizdede var malesef. Hayır 1.7 de kalmanızın amacı nedir?Yeni sürürümler,yeni güzel şeyler eklendi siz hala 1.7. Tamam seviyorsunuzdur klasik fln diye ama hilede çok oluyor.Ayriyeten konu tasarımı eklentiler zaten eklentilerde farkılık yok çoğu sunucuda altın kürek,kit,sethome,warp,spawnpoint,worldedit ve jobs pluginleri her serverda var biraz değişiklik olsa keşke.Bu sunucuya verdiğim puan
1/10 (o 1 puanda emek puanı) EDİT:Yetkililerin oyunla alakası yok

kalpkrici

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
şuraya iki satır yazmaya geldim iyi dinle serverins ahibi DİNOREİS TAM BİR EMEK HIRSIZISIN TAM 3-4 GÜN UĞRAŞTIK SLAYER DİYE Bİ ARKADAŞLA BERABER SERVERİN EN ZENGİNİYİZ YA SERVER ÖNEMLİ DEĞİL HEA OYUN BU OYUNA BİR GİRİYORUM CLAİM KALKMIŞ YENİ ORMAN EKLEMİŞSİİNİZ SÖZDE
SETHOME GİTMİŞ BÜTÜN İTEMLER GİTMİŞ SİZ HARBİDEN HARÇLIKLA SERVER AÇAN İNSANLARSINIZ HİÇBİR PLUG İNİNİZ DOĞRU ÇALIŞMIYOR İNSANLARI KANDIRAN BU TÜR SERVERLARI BIRAKIN ARTIK KİMSEYİ YALANDAN EMEK VERDİRTMEYİN O SLAYER DENEN *** E DE DERSİNİZ ELMAS BLOKLARI BEN ALMADIM

şuraya iki satır yazmaya geldim iyi dinle serverins ahibi DİNOREİS TAM BİR EMEK HIRSIZISIN TAM 3-4 GÜN UĞRAŞTIK SLAYER DİYE Bİ ARKADAŞLA BERABER SERVERİN EN ZENGİNİYİZ YA SERVER ÖNEMLİ DEĞİL HEA OYUN BU OYUNA BİR GİRİYORUM CLAİM KALKMIŞ YENİ ORMAN EKLEMİŞSİİNİZ SÖZDE
SETHOME GİTMİŞ BÜTÜN İTEMLER GİTMİŞ SİZ HARBİDEN HARÇLIKLA SERVER AÇAN İNSANLARSINIZ HİÇBİR PLUG İNİNİZ DOĞRU ÇALIŞMIYOR İNSANLARI KANDIRAN BU TÜR SERVERLARI BIRAKIN ARTIK KİMSEYİ YALANDAN EMEK VERDİRTMEYİN O SLAYER DENEN *** E DE DERSİNİZ ELMAS BLOKLARI BEN ALMADIM

MCKeyifSurvival

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim bizim serverimizin ormanı sıfırlanmadı ayrıca DİNOREİS ve SLAYER diye birileride yok başka bir serverle karıştırıyorsun bizim adımıza benziyen KeyfSurvival diye bir server va onla karıştırmışsın bak dün onların ormanı sıfırlanmış
https://forum.gamer.com.tr/konu/key...market-yenilikci-gezegenler-1-7x-1-8x.368245/

SETHOME GİTMİŞ BÜTÜN İTEMLER GİTMİŞ SİZ HARBİDEN HARÇLIKLA SERVER AÇAN İNSANLARSINIZ HİÇBİR PLUG İNİNİZ DOĞRU ÇALIŞMIYOR İNSANLARI KANDIRAN BU TÜR SERVERLARI BIRAKIN ARTIK KİMSEYİ YALANDAN EMEK VERDİRTMEYİN O SLAYER DENEN *** E DE DERSİNİZ ELMAS BLOKLARI BEN ALMADIM[/QUOTE

Güncel Herkesi Bekleriz.

uogrc12

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba, survival ortamını bırakalı baya oldu dönmeye karar verdim ve forumdan başlamak istedim. Benim zamanımda kaliteli sunucular vardı, böyle baştan sağma rezalet sunucu görmedim yöneticiler çok ilgisiz 'plugin'ler ve map berbat. Para kazanmak üzerine açıkmış bir sunucu.
Başarılar.!

Öncelikle Merhaba, survival ortamını bırakalı baya oldu dönmeye karar verdim ve forumdan başlamak istedim. Benim zamanımda kaliteli sunucular vardı, böyle baştan sağma rezalet sunucu görmedim yöneticiler çok ilgisiz 'plugin'ler ve map berbat. Para kazanmak üzerine açıkmış bir sunucu.
Başarılar.!

afacanoyuncu01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başarılar.!

Başarılar.!
Ben uzun süredir bu serverde oynuyorum çokta keyifli zaman geçiriyoruz arkadaşlarımızla ayrıca kurucuda oyuncularıyla çok ilgileniyor keyifli zaman geçirmek istiyorsanız bu servera gelmenizi tavsiye ederim

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minik basit bir sunucu olmuş. Kimseyle probleminizi görmedim. Umarım yakın zamanda gelişitsiniz. İyi forumlar !

Smile1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
SWYE GİREMİYORUM BEN SMİLE1905 hatırlarsın

ya şu swyi adam gibi yapın swye girdiğimde çok saçma bi yerde doğuyorum eskiden en sevdiğim swdi swnin kralıydım