beğenmenize sevindim keyifli oyunlarserver çok güzel beyler sizde gelin
şuraya iki satır yazmaya geldim iyi dinle serverins ahibi DİNOREİS TAM BİR EMEK HIRSIZISIN TAM 3-4 GÜN UĞRAŞTIK SLAYER DİYE Bİ ARKADAŞLA BERABER SERVERİN EN ZENGİNİYİZ YA SERVER ÖNEMLİ DEĞİL HEA OYUN BU OYUNA BİR GİRİYORUM CLAİM KALKMIŞ YENİ ORMAN EKLEMİŞSİİNİZ SÖZDE
SETHOME GİTMİŞ BÜTÜN İTEMLER GİTMİŞ SİZ HARBİDEN HARÇLIKLA SERVER AÇAN İNSANLARSINIZ HİÇBİR PLUG İNİNİZ DOĞRU ÇALIŞMIYOR İNSANLARI KANDIRAN BU TÜR SERVERLARI BIRAKIN ARTIK KİMSEYİ YALANDAN EMEK VERDİRTMEYİN O SLAYER DENEN *** E DE DERSİNİZ ELMAS BLOKLARI BEN ALMADIM
şuraya iki satır yazmaya geldim iyi dinle serverins ahibi DİNOREİS TAM BİR EMEK HIRSIZISIN TAM 3-4 GÜN UĞRAŞTIK SLAYER DİYE Bİ ARKADAŞLA BERABER SERVERİN EN ZENGİNİYİZ YA SERVER ÖNEMLİ DEĞİL HEA OYUN BU OYUNA BİR GİRİYORUM CLAİM KALKMIŞ YENİ ORMAN EKLEMİŞSİİNİZ SÖZDE
SETHOME GİTMİŞ BÜTÜN İTEMLER GİTMİŞ SİZ HARBİDEN HARÇLIKLA SERVER AÇAN İNSANLARSINIZ HİÇBİR PLUG İNİNİZ DOĞRU ÇALIŞMIYOR İNSANLARI KANDIRAN BU TÜR SERVERLARI BIRAKIN ARTIK KİMSEYİ YALANDAN EMEK VERDİRTMEYİN O SLAYER DENEN *** E DE DERSİNİZ ELMAS BLOKLARI BEN ALMADIM[/QUOTE
Ben uzun süredir bu serverde oynuyorum çokta keyifli zaman geçiriyoruz arkadaşlarımızla ayrıca kurucuda oyuncularıyla çok ilgileniyor keyifli zaman geçirmek istiyorsanız bu servera gelmenizi tavsiye ederimÖncelikle Merhaba, survival ortamını bırakalı baya oldu dönmeye karar verdim ve forumdan başlamak istedim. Benim zamanımda kaliteli sunucular vardı, böyle baştan sağma rezalet sunucu görmedim yöneticiler çok ilgisiz 'plugin'ler ve map berbat. Para kazanmak üzerine açıkmış bir sunucu.
Başarılar.!
Öncelikle Merhaba, survival ortamını bırakalı baya oldu dönmeye karar verdim ve forumdan başlamak istedim. Benim zamanımda kaliteli sunucular vardı, böyle baştan sağma rezalet sunucu görmedim yöneticiler çok ilgisiz 'plugin'ler ve map berbat. Para kazanmak üzerine açıkmış bir sunucu.
Başarılar.!
server kapandı şu an başka bir server açtı ertuğSWYE GİREMİYORUM BEN SMİLE1905 hatırlarsın
ya şu swyi adam gibi yapın swye girdiğimde çok saçma bi yerde doğuyorum eskiden en sevdiğim swdi swnin kralıydım
sw ipsini atarmısınserver kapandı şu an başka bir server açtı ertuğ