Minecraft'taki noobluklarınız?

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu konuda Minecraft oynamaya yeni başlamışken yaşadığımız nooblukları anlatıyoruz.

Yeni başladığımda oyun hakkında internetten çok bilgi edinmiştim (4 yıl önce) birileri bana Nether yerin altındadır dedi Nether'in resmini göstermedi çok korkunç yaratıklar falan var dedi ben de yerin altını bayağı kazmıştım sonunda büyük bir yeraltı çatlağının içine düştüm dedim ki: "hani Blaze, Ghast, Zombie Pigman" falan yok dedim aldım gamemode 1'e tamam mı, Aldım Blaze yumurtası spawnladım.

Pesleke42

RedStrafe!
En iyi cevaplar
0
Gamemode 1 almayı oyunun hilesi zannediyordum.Banlanacağım diye korkup açmıyordum.Böyle yapa yapa hayatta kalma modunu öğrendim (benim yararıma oldu).

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gamemode 1 almayı oyunun hilesi zannediyordum.Banlanacağım diye korkup açmıyordum.Böyle yapa yapa hayatta kalma modunu öğrendim (benim yararıma oldu).
Gamemode 1 zaten hile dostum mesela diyelim ki ben Survival modunda oynuyorum koyun bulamadım yatak yapamıyorum hemen ne yapıyorum? hemen /gamemode 1 yapıp gerekli olan itemleri alıyorum.

Ama senin kastettiğin hile Huzuni gibi hilelerse senin adına üzüldüm.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Çubuğun nasıl yapıldığını bilmediğimden hatta internetten bakmayı bilmediğimden her şeyi elle yapmayı denemiştim :yıkıl:

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Benden önce benim arkadaşlarım başlamıştı oynamaya ben balta,kazma yapmayı bilmiyordum onlara yaptırıyordum.Bir keresinde de diamond bulup taş kazmayla kazmıştım nerdeyse 5-6 yıl önce falan :(

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Galiba yaptığım en büyük noobluk şuydu:

Ben oyuna daha yeni başlamışım oyun hakkında henüz hiçbir fikrim yok, youtubeden video açıyorum nasıl bir oyun olduğunu öğrenmek için ve videoda adamın oynadığı seed ile benim oynadığım seed birbirine çok benziyor(Farklı seedler olduğunu bilmiyorum tabii ki). Adam ne yaptıysa onu yapıyorum, bir ara bir miktar sola doğru gidip kömür felan buluyodu. Ben de hemen o tarafa doğru gitmiştim ama gidiyorum gidiyorum kömür yok. En sonunda nasıl yok ya felan diyip sinirlenip oyunu silmiştim direk. :D