play.craftzer.net | Survival Games | Katil Kim | PvP | Skywars | YAKINDA AKTİF

Craftzer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SUNUCUMUZ YAKINDA AKTİF OLACAKTIR

Türkiye'nin en büyük Minigames sunucusu olmak için bu yola çıktık. Asla alıntı olmayan haritalarımız, geliştirilmiş eklentilerimizle sizlere daha önce yaşamadığınız bir heyecan yaşatmak istiyoruz. Sizin desteklerinizle Türkiye'nin en büyük minigames sunucusu olmak istiyoruz. Hilesiz, Lagsız bir ortam için sizide Craftzer Ailesine bekliyoruz.

RAM : 32GB
İşlemci : x5675
Slot : 2000
Tür : HUB

İP Adresi : play.craftzer.net
Hosting Sağlayıcısı : Kodzer
Web Sitemiz : Tasarım Hazırlanıyor

• Survival games
  • Katil Kim
  • Pvp
  • Skywars

Yakında eklenecek olan oyunlar

• Eggwars
  • Bedwars
  • Deathrun
  • TNTRun

Ek olarak eklemmizi istediğiniz oyun varsa bize bildirin.

KURUCU : AEnesK
ADMİN : LemonSuyu

Son düzenleme:

LemonSuyu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Türkiyenin en büyük minigames serveri olma potansiyeline sahip olan bir sunucu...Başarılar

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görünüse Göre Güzel Bir Sunucu Geliyor...
İlk Defa Turk Serverine Deathrun Geliyor İlk Acıldıgı Zaman Gelecegim Oynamak İçin !

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun mimari açısını sevdim eklentilerini pek tanıtmadığınızdan tabi yorum yapamıyacağım, zaten minigames sunucusunda ek olarak bir eklenti düşünemiyorum ._.
Onun dışında gayet güzel ve hoş bir sunucuya benziyor, oynamak için sabırsızlanıyorum.

Craftzer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkiyenin en büyük minigames serveri olma potansiyeline sahip olan bir sunucu...Başarılar
Teşekkür ederiz, amacımız da bu zaten :)

Görünüse Göre Güzel Bir Sunucu Geliyor...
İlk Defa Turk Serverine Deathrun Geliyor İlk Acıldıgı Zaman Gelecegim Oynamak İçin !
Her zaman bekleriz.

Sunucunun mimari açısını sevdim eklentilerini pek tanıtmadığınızdan tabi yorum yapamıyacağım, zaten minigames sunucusunda ek olarak bir eklenti düşünemiyorum ._.
Onun dışında gayet güzel ve hoş bir sunucuya benziyor, oynamak için sabırsızlanıyorum.
Dediğiniz gibi özel bir eklenti yok fakat hiçbir paket alıntı değil.

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederiz, amacımız da bu zaten :)

Her zaman bekleriz.

Dediğiniz gibi özel bir eklenti yok fakat hiçbir paket alıntı değil.

Ben alıntı diye bir cümlede kurmadım zaten, minigames'in pluginleriyle oynarsanızda zaten minigames'den çıkıyor o yüzden öyle bir cümle kurdum.

Craftzer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzdaki gizemli yerleri bularak ödüller kazanabilirsiniz !