Ben Bilmem Forum Üyeleri Bilir

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Benden küçüklere sevgiyle büyüklere saygıyla hepinize selamlar olsun. Bu seferki konum bir oyun, tanıtım, bilgilendirme konusu vesaire değil. Bu seferki konu şöyle:

Emotion-boring-128.png

Arkadaşlar hepinizin bildiği yaz tatili geldi ve ne yalan söyliyim benim yaz tatilim çok da beklediği gibi geçmiyor. Yeni bir şeyler yapmak lazım.

Clock-128.png

Yaz tatili çok büyük bir zaman dilimi. Bu zaman diliminde bir sürü şey yapılabilir. Eğer yapılacak bir şeyler bulunursa.

Numbered-List-128.png

Arkadaşlar benim de istediğim yaz tatilinde yapılabilecek şeyler için önerilerinizi almak. Verdiğiniz önerilerle bir liste hazırlayıp arasında yapılacak şeyleri kararlaştıracağım inşallah.

Bu arada Java biliyorum onu önererek zahmet etmeyin. :)

Önerilerinizi eksik etmeyin lütfen.

Saygılar efendim. :şapka:

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şunları ekleyebilirsin:
1.Yeni bir dil öğrenin veya öğrenmekte olduğunuz bir dili geliştirin
2.Bir şeyler üretmeye başlayın, mesela yararlı bir program veya oyun ya da oyunlar için mod
3.Yurtdışına veya yurtiçinde bir yere tatile gidebilirsiniz. Mesela ben Arap ülkelerine gitmek istiyorum
4.Hiç olmadı kendinizi bilim veya din konusunda geliştirin, karanlık madde gibi şeyleri araştırın Google'dan.

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
HTML CSS PHP Kısaca web yazılım dilleri öğrenebilirsiniz.
Grafik uygulamaları öğrenebilirsiniz.
Yakın dövüş sporları ile ilgilenebilirsiniz.
Hepsini bitirdiyseniz bunlarla kızları etkileyip onunla(onlarla) takılabilirsiniz.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
1.Delicesine künefe yemek.
2.Call Of Duty tarzı oyunları sıfırdan, seri halde oynamak.
3.Sosyalleşmek, yüzmeye gitmek ( deniz varsa )
4.Spor yapmak
5.Tekrar künefe yemek :D

Kaanoss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Denize git.
2.Havuza git.
3.Baklava ye.
4.Tatile git.
5.Bulunduğun yerde arkadaş edin.

Son düzenleme:

EmirYNGN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bana göre bilgisayar da fazla takılma insanlar artık hayatını sanalda yaşıyor sanaldan arkadaşlık, sanaldan sevgili hayat devam ediyor ve bunu değerlendirmemiz lazım ._.