Künefe Fırkateyinin Hikayesi

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
@KahramanTR , @FurdiePascia , @Eq1NoX , @Cardinal41 , @byckr

Bir adam varmış künefe yemeyi çok seven bu adamın hikayesini ve çevresindeki adamların hikayesini anlatacağım. Bu adamın ismi Hüseyimiş. Künefeyi çok severmiş ve hataylıymış. Ama kader onu amerika birleşik devletine sürüklemiş. Burada çok para kazanmış ama yiyebileceği hiç künefesi yokmuş. Sonra bu adam çok zengin olmuş ama künefesi yokmuş. Bi adam demiş ki ona sana künefe satarım 1 tane ama tüm paranı verirsin demiş adam tamam demiş ve onaylamış. Sonra gitmiş künefeyi yemiş. Ama bakmışki hiç parası kalmamış depresyona girmiş. Bu adam 3 yıl depresyonda olmuş kalmış tedaviye cevap vermemiş. Sonra savaş çıkmış bunu, con'u ve henri'yi askere almışlar. Bunları bi tane gemiye tıkmışlar. Henri sıkılmış con'u öldürmüş. Ama sonra pişman olmuş. Ama henri aslında eşcinselmiş. Hüseyin buna kızmış ve tokat atmış ama künefe gücü ile tokatı o kadar güçlü atmışkı gemiden yani fırkateyn den düşmüş. Ama dedik ya savaştalar. Hüseyin fırkateyn de tek kalmış sonra bakmış amerika türkiye ile savaşta. Amerika bayrağı ile kendi portlarına yani askeri limanıan yaklaşmış bi anda tüm amerikan donanmasını patlatmış ama kimse ölmemiş. adam çok mutlu olmuş ama sonra üzülmüş çünkü amerikada para kazanmış biraz o yüzden üzülmüş. ama türk olduğu içinde sevinmiş. sonra bunu kahraman ilan etmişler adam demiş türkiyeye gelirim ama fırkateyini künefe ile doldurun öünkü ben acıktım. türkiye bi kargo uçağı yollamuş gemiye bisürü künefe atmış ama gemi ağırlaşmış ve batmış. o zamandan beri gemiye künefe fırkateyini derler bizim köyde çok anlatılır bu hikaye bu arada adam hataylıymış hatayda heykeli var.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kralım-kralım-kralım

künefeci hüseyin bizim yan komşu o ölmedi sizi kandırmışlar beni yememesi için her gün 20künefe götürüyorum ona

Kaanoss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bir gün bir baklava varmış.Adı Baklava Jobs muş.Arkadaşı künefe gates ile tatlı yoluna girmişler.Baklava jobs. Baklava markasını çıkarmış.Künefe gates de künefesoft markasını çıkarmış.Sonra baklava jobs ibaklava diye bir tatlı çıkarmış.Künefe gates buna çok kızıp baklava ile yollarını ayırıp microkünefe işletim sistemini kurmuş.Sonra baklava ona teketektetek atmış.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bir gün bir baklava varmış.Adı Baklava Jobs muş.Arkadaşı künefe gates ile tatlı yoluna girmişler.Baklava jobs. Baklava markasını çıkarmış.Künefe gates de künefesoft markasını çıkarmış.Sonra baklava jobs ibaklava diye bir tatlı çıkarmış.Künefe gates buna çok kızıp baklava ile yollarını ayırıp microkünefe işletim sistemini kurmuş.Sonra baklava ona teketektetek atmış.
Açıklıymış aqladım.

EmirYNGN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
indir (2).jpg
indir.jpg

TURŞUCU VEYSEL
Turşucu veysel sıradan bir şekilde turşularını satmaya giderken aklına bir şey gelmiş ve gerçekleşmesini hayal ederken gerçekleşmiş artık turşuları konuşuyormuş. Ve şu diyalog ortaya çıkmış.

Turşucu Veysel: Ayy, benim kuzularım, turşularım!
Turşular: Seni çok seviyoruz turşucu Veysel amca, bu yüzden sana hediye vereceğiz.
Turşucu Veysel: Ne bu hediye?
Turşular: Bizi satacağın için seni öldüreceğiz!
Turşucu Veysel: Olamaz! Kesinlikle ölmek istemiyorum.
indir (3).jpg
Turşucu Veysel: AA! Öldüm..

SON​

Son düzenleme: