Son Künefe Dakikası

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Değerli Forum Vatandaşları;

Ülkemiz olan Özgür Forum Gamer Devletine az önce savaş açıldı Künefeistan Ordusunun 5.Tümeni az önce
konu dışı genel bölümünden minecraft genel bölümüne taaruza geçti bu sebeple kazan dibi sütlaç severler ve diğer tatlıları seven insanlar orduya katılarak strateji oyunları bölümünde
başarılı savunmalar gerçekleştirildi Künefeistan devletine karşı seferberlik ilan edilmiştir.

Yaşasın Künefe Dışındaki Tatlılar!

İşte Planımız:

Inkedindir (2)_LI.jpg

@Cardinal41 @KahramanTR @FurdiePascia @Eq1NoX@Bycakr

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben ve askerlerim bu vatanı savunmaktan asla geri durmayacağız efendim!

Ekli dosyayı görüntüle 48701
Baklavayı gördüm de, aklıma geldi...
Geçen gün ayıptır söylemesi kilosu 70 tl olan günlük bir gaziantep baklavası aldım (ilk defa), çok güzel bir baklavaydı :D
Baklava çok severim, fazla da baklava tüketirim. Yani hayatımın bir parçası oldu baklava.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Başlığı görünce sinirlemekle beraber size saldırmak istiyorum.
Künefenin savunucusu olarak benim adımı yazmamışsınız !
Ek olarak bizim koruyucumuz @AdexTR yi konuya davet ediyor.

KÜNEFE ATTACK V3 YAZIYORUM !

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Bir dakika bir dakika, az kalsın bu hain adamlar dostlarımı düşman olarak göstereceklerdi. @AdexTR bey neredeyse onun arkasındayız. Artık künefe ordusuyla baklava ordusu kardeştir. Böyle biline.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Bir dakika bir dakika, az kalsın bu hain adamlar dostlarımı düşman olarak göstereceklerdi. @AdexTR bey neredeyse onun arkasındayız. Artık künefe ordusuyla baklava ordusu kardeştir. Böyle biline.
Baklava bir ordu değildir !
Künefe bir ordudur ! We Are Künefistan !!!!
Adex bey gizli bir künefistan SAVAŞÇISI !

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Tam aksine, baklavalar işi gizliden yaparlar. Artık her şeyi açığa çıkarmanın vakti geldi. O zaman bu büyük sırrı sizlerle paylaşıyorum. Baklava ordum 20 çeşit asker grubundan oluşur ve her çeşidin bir komutanı vardır. (Tepsi). O komutanların da komutanı benim.

27_d.jpg

Ekli dosyalar

• baklavaqh0.jpg
    baklavaqh0.jpg
    57.6 KB · Görüntüleme: 242

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Canım baklavamı nelere alet ediyorsunuz, olmuyor böyle. :tokat:
Baklavada neymiş hıh :D :yıkıl::yıkıl::yıkıl::yıkıl:

Tam aksine, baklavalar işi gizliden yaparlar. Artık her şeyi açığa çıkarmanın vakti geldi. O zaman bu büyük sırrı sizlerle paylaşıyorum. Baklava ordum 20 çeşit asker grubundan oluşur ve her çeşidin bir komutanı vardır. (Tepsi). O komutanların da komutanı benim.

Ekli dosyayı görüntüle 48704
Künefistanın +50 Üyesiyle birlikte bu savaşa hazırız, künefe yemek bir devrim. Bir olaydır öyle baklavaya benzemez künefe yedikçe yiyesin gelir. !