- En iyi cevaplar
- 0
Güçlü olduğunuzu biliyor, bu yüzden tarafıma çekmeye çalışıyorum. #Al şu künefeyi de ye. A-B-C-D-E-F-G-H...-Z vitaminleri var güç ve zihin açıklığı verirBaklavalar Takımında Gloin gibi Kudretli bir Cüce varken biraz zor![]()
Güçlü olduğunuzu biliyor, bu yüzden tarafıma çekmeye çalışıyorum. #Al şu künefeyi de ye. A-B-C-D-E-F-G-H...-Z vitaminleri var güç ve zihin açıklığı verirBaklavalar Takımında Gloin gibi Kudretli bir Cüce varken biraz zor![]()
Bücüristan ordusu Baklavacıların tarafına geçiyor, Bücüristan Baklavacı Örgütü (BBÖ) kuruldu. Gloin'e müteffiklik teklif ediyor.Baklavalar Takımında Gloin gibi Kudretli bir Cüce varken biraz zor![]()
Üzgünüm :/Güçlü olduğunuzu biliyor, bu yüzden tarafıma çekmeye çalışıyorum. #Al şu künefeyi de ye. A-B-C-D-E-F-G-H...-Z vitaminleri var güç ve zihin açıklığı verir![]()
SarıBücür senden beklemezdim !Bücüristan ordusu Baklavacıların tarafına geçiyor, Bücüristan Baklavacı Örgütü (BBÖ) kuruldu. Gloin'e müteffiklik teklif ediyor.
Seni rehin alıyorum dostum !Üzgünüm :/
Helal olsun Koca Yürekli SarıBücür !BBÖ (Bücüristan Baklacavı Örgütü ) Darbecilere (künefecilere) karşı savaşıyor bu forum BAKLAVACIDIR ve baklavacı kalacaktır!
Hayııırr asla !Seni rehin alıyorum dostum !![]()
Ölmek istemiyorsan künefeciliğini ilan et !Hayııırr asla !
KÜNEFECİLER TARİHTİR !BBÖ baklavacıları Konu Dışı Genel Kuşatmasına davet ediyor. Sonrasında künefeciler tarihin tozlu sayfalarına karışacaktır!
Kuşatmaya beklerimHelal olsun Koca Yürekli SarıBücür !
Hayııırr asla !
Kendi ülkemi satmadım, Ülke hala duruyor sadece yönetim şekli bücürizmden Baklavacı bücürizm'e dönüştü.Sarı bücür kendi ülkesini sattıysa baklavayıda satar.
Künefistan olarak sarı bücürü son defa çağırıyor ve ona sarı bücür künefistan baş koordinatörlüğü teklif ediyorum !
Hain !BBÖ baklavacıları Konu Dışı Genel Kuşatmasına davet ediyor. Sonrasında künefeciler tarihin tozlu sayfalarına karışacaktır!
Durin soyundan gelmiş bir Cüce olarak asla künefeciliği mi ilan etmem ! Durin üstüne yemin ederimki bu savaştan asla vazgeçmiyeceğimÖlmek istemiyorsan künefeciliğini ilan et !![]()
![]()
KÜNEFECİLER İSOTÇUDUR !KÜNEFECİLER TARİHTİR !
Kuşatmaya hemen geliyorum !Kuşatmaya beklerim
Kendi ülkemi satmadım, Ülke hala duruyor sadece yönetim şekli bücürizmden Baklavacı bücürizm'e dönüştü.
Durin soyundan gelmiş bir Cüce olarak asla künefeciliği mi ilan etmem ! Durin üstüne yemin ederimki bu savaştan asla vazgeçmiyeceğim
KÜNEFECİLER İSOTÇUDUR !
Kuşatmaya hemen geliyorum !