Hayatınızda ki en gereksiz yanlış anlaşılmalar

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Selamlar değerli forum sakinleri

Bu konu altında hayatınızda ki en gereksiz yanlış anlaşılmaları paylaşın.

Benimkisi:

4 yıl önce...
Diş teli takıyordum. 6 ay sonra tedavi bitti diş telleri çıkarıldı. Ama çok garip bir his vardı. Sanki dişlerimin üstünde yumuşak birşeyler vardı. Ama en sonunda anladım ki; diş telini 6 ay taktığım için dilim dişlerime 6 ay boyunca değmemişti. Bu nedenle aslında yumuşak birşeyin olmadığını, bunun nedeninin uzun süre tel takmak olduğunu anladım. Anladığımda kafamı duvara vurdum. Sonra kafam acıdı ve içimden "Lan ne artislik yapıyorsun kafam acıdı işte" sözleri geçti...

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Belki bileniniz vardır Maltana diye alkolsüz bir içecek var ama görünüşü aynı bira gibi. Bir sene önce bir Süpermarkette ondan almıştım kasadan geçirdikten sonra açıp içmiştim kasiyer şaşırmış bir şekilde baktı küçücük çocuk bira içiyor sandı sonra üzerindeki "ananas aromalı" yazısını görünce yüz ifadesi değişti çok feci utanmıştım şimdi anlatırken bile çok kötü utandım :D

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Hastaydım. Reçete için sağlık ocağına gidip gelmiştik (Hiç görmesiğim bir test yapmışlardı. Evde annem ilaçlar hakkında konuşuyordu sanırım. Sohbetin içeriğini çok hatırlamıyorum ama birden "Pozitif çıktı." dedi. İlk 3 saniyem normal geçti ama sonrasında evde bir çığlık. Allah kahretmesin aklım çok fesatlaşmış ;-;

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Oda iyiymiş .-.
Hastaydım. Reçete için sağlık ocağına gidip gelmiştik (Hiç görmesiğim bir test yapmışlardı. Evde annem ilaçlar hakkında konuşuyordu sanırım. Sohbetin içeriğini çok hatırlamıyorum ama birden "Pozitif çıktı." dedi. İlk 3 saniyem normal geçti ama sonrasında evde bir çığlık. Allah kahretmesin aklım çok fesatlaşmış ;-;

TommyVercetti

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Belki bileniniz vardır Maltana diye alkolsüz bir içecek var ama görünüşü aynı bira gibi. Bir sene önce bir Süpermarkette ondan almıştım kasadan geçirdikten sonra açıp içmiştim kasiyer şaşırmış bir şekilde baktı küçücük çocuk bira içiyor sandı sonra üzerindeki "ananas aromalı" yazısını görünce yüz ifadesi değişti çok feci utanmıştım şimdi anlatırken bile çok kötü utandım :D
Aynısı benim başıma geldi ara sıra okul çıkışında yola içerdim yoldakiler beni ayyaş sanırdı :(

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Içine spagetti koy bi kac gun beklet bira olur o

Benimki bi kizi birine benzetmistim kiz hoslanip kestiğimi dusundu

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
En son ki uyarıma bakabilirsiniz.