Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim:Mustafa Ege Çırak
Aktif olarak seçiceğiniz bölüm: Rehber Veya Admin
Tecrübeleriniz: 30 Serverde Kurucu veya rehber oldum minecrafta 2013 yılından beri oynuyorum.Plugin ayarlama rehberlik bilgim vardır.Bazen acil durum oldugunda özel pluginlerim vardır.
Günlük online süresiniz:10 veya 15 saat (sadece cumartesi pazar ve tatil günleri)

Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız:onları öz kardeşim gibi severim.Kurallara uymasını söylerim.Ona bazen abilik bazende arkadaşı gibi oluru.
Yapılarınızın resim linki (Sadece builder için):
Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız:Serveriniz emek verilmiş.Ve serverin içine sevgi katılmıştır.Lütfen yetkili seçerken server kurallarına uymasına dikkat edin abi

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
#Genel;

+Beyaz kil'in tüccarda satışı kapatıldı.

#Market;

+ Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarız. Ilk haftaya özel tüm bölümler %25 indirimdedir.

#Genel;

+ Fırınlara geliştirebileceğiniz seviyeler eklendi. (<SaintAckbar>)
+ Fırın'a sol tıklayarak şans, hız, yakıt süresi, ve seviyesini öğrenebilirsiz.
+ Oyun parası ile fırınınızın seviyesini hemen yükseltebilirsiniz.
+ Yükseltmeler tek fırın içindir. Fırını kırmak için eğilerek(Shift) sol tıklamanız yeterlidir.

JoeyVianyG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya gelmediğim halde gerçekten çok güzel gözüküyor zamanım olduğunda hemen geleceğim, başarılar dilerim Kritex iyi iş çıkarmışsın dostum.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
#Genel;
+ Hunilerle teleport'a aralık eklendi.

#Survival Vadi;
+ Parti üye sayısı 10'a çıkarıldı.
+ Tüccarda eşyaların satışı 24 saatten 12 saate düşürüldü.

/hediye ile Karne hediyenizi alabilirsiniz.

+ Oyun içi evlilik (/marry <isim>) tüm bölümlere eklendi.

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzu her yönden sevdiğimi söyleyebilirim, eklentileri ve mimarileriyle gayet ilgisini çeken ender sunuculardansınız.Sizlere başarılar diliyorum, umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel builder sistemler vs vs ama rehberlerinize kuralları ve neye ne yapacaklarını öğretmeniz gerekiyor gereksiz uyarılar gereksiz susturmalar bilgilendirmek istiyorum yani amacım "Baltalamak" değil.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel builder sistemler vs vs ama rehberlerinize kuralları ve neye ne yapacaklarını öğretmeniz gerekiyor gereksiz uyarılar gereksiz susturmalar bilgilendirmek istiyorum yani amacım "Baltalamak" değil.
Önerilerini özelden yazarsan memnun olurum. Böylece kuralları tekrardan gözden geçirebiliriz. İyi oyunlar dilerim

#Market;
+ Bayrama özel %25 indirim başladı.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
#Genel;
+ Sandık kilitleme bugfix

#Genel;
+ Özelden mesajlar eski dizayn'a döndürüldü.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Merhaba, benim 2 sorum olacak ama öncelikle sunucunuz muhteşem ve çok emek verilmiş bir sunucu diyelim ve hemen sorularıma geçeyim.
1. Sorum: Sunucunuzu bir hosting şirketinden mi aldınız yoksa kendi makinenizmi?
2. Sorum ise: Kendi makineniz varsa nasıl kurdunuz
İleride benimde bir sunucu hayalim var ve kendi makinemi alıp kurmayı düşünüyorum.
Cevabınızı bekliyorum.

İyi günler.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Merhaba, benim 2 sorum olacak ama öncelikle sunucunuz muhteşem ve çok emek verilmiş bir sunucu diyelim ve hemen sorularıma geçeyim.
1. Sorum: Sunucunuzu bir hosting şirketinden mi aldınız yoksa kendi makinenizmi?
2. Sorum ise: Kendi makineniz varsa nasıl kurdunuz
İleride benimde bir sunucu hayalim var ve kendi makinemi alıp kurmayı düşünüyorum.
Cevabınızı bekliyorum.

İyi günler.
Özelden yazarsan cevaplarını verebilirim dostum.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
#Market;
+ Ramazan Bayramına özel %25 indirim pazar akşamı sona erecektir.
#Genel;
+ /renk tekrardan aktif.

SaintAckbar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Genel Duyuru

Yeni bir sistem ile yine karşınızdayız. Hem sizlerin ödül kazanabileceği hem de Provanas ailesine destek olmak için tek yapmanız gereken /vote yazarak çıkan linklere tıklayarak açılan sayfada oyun içersindeki adınızı girerek oy kullanarak ödülleri kapabilirsiniz.

1. Ödül sistemi sürekli tekrarlanabilme özelliğine sahiptir. Her gün girip oy kullanarak daha fazla ödül kazanma şansını elde edin.
2. Ödüllerinizi alırken oyunda aktif olmanız gerekmektedir.

+
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

+

+

Lütfen bug raporlamayı unutmayalım. Problemi bilmeden, onu çözemeyiz.