Makina bursada kardesimlokasyon türkiye demişsin, down hızı 542 mbps kimse inanmaz kardeş![]()
sorunu çözmek icin çalısıyoruz en kısa zamanda sorun giderilecektir.sunucuyla biraz ilgilenseniz adamlar hep yan çar ile golem kasıyorlar
Gidermeniz imkansız mlsf ip resetleyince ip banda gidiyoo yeni çarda açılıyosorunu çözmek icin çalısıyoruz en kısa zamanda sorun giderilecektir.
Sorun giderildi hocam bugünden sonra sadece 1 adet spawner adaya koyulabilecek baska hesap açarak girselerde boşa cıkıcak böylelikleGidermeniz imkansız mlsf ip resetleyince ip banda gidiyoo yeni çarda açılıyo
yoo boşa çıkmaz aslında ada açarlar yeni çardan chesttekileri yan çara atarlar.Sorun giderildi hocam bugünden sonra sadece 1 adet spawner adaya koyulabilecek baska hesap açarak girselerde boşa cıkıcak böylelikle![]()
hocam spawnerlar yere atılmıyo sadece bir adaya bi tane koyuluyo spawneryoo boşa çıkmaz aslında ada açarlar yeni çardan chesttekileri yan çara atarlar.
ben de diyorumki tamam ama yan çar açma bugu hala kullanılır çünkü eski çarı alta alıp yeni çarla /is sonra itemleri alırlar /blokal falan varsa onu alırlar sonra /Tpa nicklerini girerler sonra asıl çardan /tpaccept sonra yeni çardan ctrl+q ctrl+q q q q q q q ctrl+q sonra yan çarı kapatırlar sonuç bedava Blok Su lav fidanhocam spawnerlar yere atılmıyo sadece bir adaya bi tane koyuluyo spawner
Sorun kökten halledilmistir hocam.ben de diyorumki tamam ama yan çar açma bugu hala kullanılır çünkü eski çarı alta alıp yeni çarla /is sonra itemleri alırlar /blokal falan varsa onu alırlar sonra /Tpa nicklerini girerler sonra asıl çardan /tpaccept sonra yeni çardan ctrl+q ctrl+q q q q q q q ctrl+q sonra yan çarı kapatırlar sonuç bedava Blok Su lav fidan
bende çok yapardım paraya kıyamazdım![]()