Üretilemeyen Eşyaları Üretme!

Sence güzel mi?

• mükemmel

• güzel

• iyi

• eh işte

• bu ne cesarettir yiğidim ara beni

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

EfeOyuncu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar! Bu skriptle beraber üretilemeyen 3 eşyayı üretebiliyoruz! Eşyalar: Deri, İnek Eti, Yumurta
Üretimleri: Deri = bir eti craftingin ilk slotuna yerleştirin!
İnek eti = Üç tane deriyi en üst slotta yan yana dizin
Yumurta = Pişmiş tavuk eti ve Tüyü en üst slota sırasıyla yerleştirin.
Kodlar:
Kod:
on script load:
    register new shaped recipe for leather named "&6Deri" with lore "&9Bu bir deri" using cooked beef, air, air, air, air, air, air, air, air
    register new shaped recipe for cooked beef named "&eİnek Eti" with lore "&9Bu bir inek eti!" using leather, leather, leather, air, air, air, air, air, air
    register new shaped recipe for egg named "&bYumurta" with lore "&9Bir yumurta" using cooked chicken, feather, air, air, air, air, air, air, air
Bu v1 versiyonuydu yakında V2 si gelecek!

BattukClashTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikir iyi, fakat fikri mantığa dönüştürememişsin galiba. Mesela tavuk ve tüy birleşince yumurta yapma olasılığının olmaması gibi. Biraz gerçeğe uyarlarsan daha iyi olur. Bu arada; v1.0 gibi versionlara hevesin varsa sana plugin yazmayı öneriyorum.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böylece basit durunca hoş olmuyor gibi. Fikri farklı yönlere çekerek değiştirirsen daha güzel şeyler çıkabilir. Mesela makas ile herhangi bir eti birleştirdiğinde yağ elde eder. Yağ ile bir şeyi birleştirince ekmek elde eder vs. Normal eşyalar yerine hiç olmayan eşyaları üretmek bence daha güzel.

EfeOyuncu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Fikir iyi, fakat fikri mantığa dönüştürememişsin galiba. Mesela tavuk ve tüy birleşince yumurta yapma olasılığının olmaması gibi. Biraz gerçeğe uyarlarsan daha iyi olur. Bu arada; v1.0 gibi versionlara hevesin varsa sana plugin yazmayı öneriyorum.
Birazcık geç cevap veriyorum ama neyse. Plugin yazmak iyi hoşta öğreten yok. var ama düzgün öğreten yok