Şaşan olucak mı onu bile bilemiyorumYakında lapisli survival sunucular eklenirse hiç şaşmam![]()
SonundaYakın bir zamanda, 1.11.2 sunucu açacağım
Rahat olun, son sürümleri kullan sunucular artacak
Haklısın. Ama ilk olarak 1.8 / 1.9 / 1.10 sürümlerini destekleyen bir sunucu yapıp oyuncun olunca 1.8'i bırakıp yavaş yavaş üst sürümlere geçebilirsiniz.1.12'de şirin mi şirin bir lapissiz faction sunucu açabilecek param var pakat para kazanamayacağım için açamam malesef :'/ yani parayı geçtim full çekse falan güzel ortam yakalasak oda olmicak o yüzden para kaybı :/
papağansız olurmu hiç!Haklısın. Ama ilk olarak 1.8 / 1.9 / 1.10 sürümlerini destekleyen bir sunucu yapıp oyuncun olunca 1.8'i bırakıp yavaş yavaş üst sürümlere geçebilirsiniz.
Bence SonOyuncu'nunki gibi launcher yap.papağansız olurmu hiç!
Modpaketim var birazcık java bilgisiyle heralde doğrulama yapabilirim fakat ne gerek var o kadar kasmayaBence SonOyuncu'nunki gibi launcher yap.
papağansız olurmu hiç!
Knk para kaybı olucak. ortam olsa şöyle güzelinden 1.12 bi sunucu açarımda işte herkesin işi gücü var :/Dediğimi denemeni tavsiye ederim.
Açarsan direk serverındayım1.12'de şirin mi şirin bir lapissiz faction sunucu açabilecek param var pakat para kazanamayacağım için açamam malesef :'/ yani parayı geçtim full çekse falan güzel ortam yakalasak oda olmicak o yüzden para kaybı :/
Hack daha fazla olduğundan olabilir mi?1.7 / 1.8 oyuncuları daha fazla olduğundandır. Ama şahsen bu sürümler kullanıldıkça yeni sürümler popülerleşemeyecek. Yeni sürümler kullanılmalı. Hem daha az bug, daha fazla özellik var.