[Traveler Online] | 1.8.X | Görevler ile Daha hızlı geliş! | Kedine ait at edinip keşfet!

Sunucuda Vakit Geçirmek ister misin?

• Kullanılan toplam oy
    14

Nelerath

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
traveler.png

Not: Sunucumuz için test aşaması çok yakında başlayacaktır! Kapalı Beta'da oynamak için sende yerini kap !
Kapalı Beta Kayıt Formu:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Uzun soluklu bir macera sizleri bekliyor! Sizleri oyunun içinde kısıtlayarak yapabileceklerinizi zorlaştırmaya çalıştık, NPC'lerdeki görevleri tamamlayarak oyunu daha da kolaylaştırıp zevkli hale getirmek sizlerin elinde! Sunucumuz da agresif ve hızlı bir gelişimden daha çok ticareti, tarımı ve barışı misyonlarımız arasına kattık.

grrnt.png

upload_2017-6-27_14-24-28.png

upload_2017-6-27_14-25-0.png

upload_2017-6-27_14-26-28.png

upload_2017-6-27_14-27-10.png

upload_2017-6-27_14-28-5.png

upload_2017-6-27_14-47-22.png

Çok yakında daha fazla bilgi eklenecektir :)

Son düzenleme:

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başarılar, sürümünüzü 1.11.2 yapmanızı öneriyorum... Sunucuzu açmadan önce en üst sürümlere yönelin ki Türkiye'de son sürüm kullanımları artmaya başlasın.
Emek bir sunucu hazırlıyorsunuz, severim böyle olayları.

Skype adresiniz var ise verebilir misiniz, bir kaç konuda muhabbet etmek istiyorum da. İyi forumlar

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Peki... güzel ve emek verilmiş gibi görünüyor... Ne kadar çabuk yaparsanız o kadar iyi olur benim için :D

+Extra Mesela oduncudan balta alıp ağaç kesebilme yani "Ağaç kesim alanı vb " şeyler eklenirse Efsane bi sunucu olur :))

Nelerath

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki... güzel ve emek verilmiş gibi görünüyor... Ne kadar çabuk yaparsanız o kadar iyi olur benim için :D

+Extra Mesela oduncudan balta alıp ağaç kesebilme yani "Ağaç kesim alanı vb " şeyler eklenirse Efsane bi sunucu olur :))
Sunucuda, oduncu görevi mevcuttur.

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başarılar, sürümünüzü 1.11.2 yapmanızı öneriyorum... Sunucuzu açmadan önce en üst sürümlere yönelin ki Türkiye'de son sürüm kullanımları artmaya başlasın.
Emek bir sunucu hazırlıyorsunuz, severim böyle olayları.

Skype adresiniz var ise verebilir misiniz, bir kaç konuda muhabbet etmek istiyorum da. İyi forumlar
Arkadaşın dediği gibi 1.11.2 iyi yerlere getirir

Nelerath

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keske sunucu acılacagı tarihe yakın bi tarihte konu acsaydınız :cici: 1 ay bu konu dayanmaz bence
30 Haziranda kapalı beta kayıtları bittikten 1 hafta içinde sunucu açılacaktır. Açık Beta'ya 1 Ay "içinde" geçiş yapmayı planlıyoruz. 3-4 Gün de sürebilir 2-3 Haftada, kapalı betadan gelen sonuçlara oranla bu süre değişir.