MrPoteyto
Is the excellence? Ok..
- En iyi cevaplar
- 0
2012-2013 sunucular döneminden başka bir dönem gelmeyecek. Çok boş yapmaya gerek yok.
Eski kitle yok, eski fikirler yok, eski saflık yok. Ben 2012'de 13 yaşındaydım, 13 yaşında çoğu kalabalık faction sunucuların en iyi oyuncuları arasında geliyordum. Ne ezen vardı, ne de ezilen. Ben de çocukça davranmazdım. şu an 17-18 yaşında olan kardeşlerimdi onlar. AvianaTR'de ormana çıkmaktan korkup /warp anitkabir in az uzağına evlerimizi yapardık, faction ne bilmezdik bi klan evimi claimleyince üzülürdüm, AxiCraft'ta ilk pro4 setimi ormanda cleanup yaparak kazanmıştım, 1 yılı geçmedi sunucuda birinci oldum. Karpuz tarlalarınla para kasmak mı, xp için xp farmlar kurmak mı, **** yapmak mı, *****la **** açmak mı, hepsi bizdeydi ve hepsi oldukça eğlenceliydi. TS3 odalarına girerdik, her klanın kendi tssi olurdu, bi klana girmiştim en iyi klanlardan biriydi, o zamanlar iyi değildim pek sunucuda. Klan sahibi 20'lerindeydi, savaşa giderdik çok çok eğlenceli günlerdi. Klan kaleleri feth ederdik, ender pearl bugu ile kalelere girip spawnkill atardık üyelere. Hiçbir eventi kaçırmazdık, server kurucusunu abimiz bilirdik saygıdan kusur etmezdik. Savaşırken hile açmazdık, sadece **** kullanırdık o da başlarda. Klan kalelerini, klandaki üyelerin çarlarına girip login olmadan koordinat alarak bakardık. Bir günlüğüm vardı 13 yaşında, beni öldüren kişileri not almışım, benim gerçek hayatım buydu, gözümü kapatınca her ayrıntısını hayal edebiliyorum. AxiCraft denen sunucu 3 ay boyunca yetkilisiz kaldı, kurucu tatildeydi. 150 kişi rehber dahi olmadan kendi kendini idare etmeyi bildi. Şimdi 10 kişilik sunucu idare edilemiyor. Çok üzülüyorum, çok.
Şimdiki kitle ile bunları geri döndürmek imkansız. Teşekkürler anneler, babalar. Çocukları bu hale getiren kendileri değil, sizlerin savrukluğu, ilgiyi kontrol edemeyeşinizdir. 8 yaşındaki çocuğu dışarıya salarsanız, o yaşında oturmayan karakteri dışarıda öğrendikleri ile oturur.
Diyeceğim başka bir şey yok. Bunların hepsini @nigs bilir, @Burakcan bilir.
MrHappy siz sunucu işlerine ne zaman ve kaç yaşınızda başladınız merak ettim