Biktim ayni sunuculardan

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
2012-2013 sunucular döneminden başka bir dönem gelmeyecek. Çok boş yapmaya gerek yok.
Eski kitle yok, eski fikirler yok, eski saflık yok. Ben 2012'de 13 yaşındaydım, 13 yaşında çoğu kalabalık faction sunucuların en iyi oyuncuları arasında geliyordum. Ne ezen vardı, ne de ezilen. Ben de çocukça davranmazdım. şu an 17-18 yaşında olan kardeşlerimdi onlar. AvianaTR'de ormana çıkmaktan korkup /warp anitkabir in az uzağına evlerimizi yapardık, faction ne bilmezdik bi klan evimi claimleyince üzülürdüm, AxiCraft'ta ilk pro4 setimi ormanda cleanup yaparak kazanmıştım, 1 yılı geçmedi sunucuda birinci oldum. Karpuz tarlalarınla para kasmak mı, xp için xp farmlar kurmak mı, **** yapmak mı, *****la **** açmak mı, hepsi bizdeydi ve hepsi oldukça eğlenceliydi. TS3 odalarına girerdik, her klanın kendi tssi olurdu, bi klana girmiştim en iyi klanlardan biriydi, o zamanlar iyi değildim pek sunucuda. Klan sahibi 20'lerindeydi, savaşa giderdik çok çok eğlenceli günlerdi. Klan kaleleri feth ederdik, ender pearl bugu ile kalelere girip spawnkill atardık üyelere. Hiçbir eventi kaçırmazdık, server kurucusunu abimiz bilirdik saygıdan kusur etmezdik. Savaşırken hile açmazdık, sadece **** kullanırdık o da başlarda. Klan kalelerini, klandaki üyelerin çarlarına girip login olmadan koordinat alarak bakardık. Bir günlüğüm vardı 13 yaşında, beni öldüren kişileri not almışım, benim gerçek hayatım buydu, gözümü kapatınca her ayrıntısını hayal edebiliyorum. AxiCraft denen sunucu 3 ay boyunca yetkilisiz kaldı, kurucu tatildeydi. 150 kişi rehber dahi olmadan kendi kendini idare etmeyi bildi. Şimdi 10 kişilik sunucu idare edilemiyor. Çok üzülüyorum, çok.
Şimdiki kitle ile bunları geri döndürmek imkansız. Teşekkürler anneler, babalar. Çocukları bu hale getiren kendileri değil, sizlerin savrukluğu, ilgiyi kontrol edemeyeşinizdir. 8 yaşındaki çocuğu dışarıya salarsanız, o yaşında oturmayan karakteri dışarıda öğrendikleri ile oturur.
Diyeceğim başka bir şey yok. Bunların hepsini @nigs bilir, @Burakcan bilir.​

MrHappy siz sunucu işlerine ne zaman ve kaç yaşınızda başladınız merak ettim :)

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
MrHappy siz sunucu işlerine ne zaman ve kaç yaşınızda başladınız merak ettim :)
2013 yılında 13-14 yaşlarında başladım ilk faction sunucumu kurdum @Burakcan ile, tabi 2012'de hamachi sunucular kurdum ama ilk kez VDS şeklinde 2013'tü. Kurduğum faction sunucu da zaten sayılı faction sunuculardandı 40-60 arası çekerdi. Sonra bozuldu kitle :)

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Ortada malzeme var ama tarif yazabilecek kapasitedeki insan sayısı az.
O yüzden var olan tarifler kullanılıyor.

(Not: Evet geliştiricileri övdüm)
(Dip Not: Skript kötü)

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Ortada malzeme var ama tarif yazabilecek kapasitedeki insan sayısı az.
O yüzden var olan tarifler kullanılıyor.

(Not: Evet geliştiricileri övdüm)
(Dip Not: Skript kötü)
Evet haklısın. Ben de skripti pek sevmiyorum, yazılım daha iyi çünkü yazılımla bir sürü şey yapılıyor.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet haklısın. Ben de skripti pek sevmiyorum, yazılım daha iyi çünkü yazılımla bir sürü şey yapılıyor.
kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Damıtmanın Adımları

Adım I – Tesis Yaratmak
İçki damıtmak için ateş üzerine yerleştirilmiş bir cauldron, bir brewing stand ve Fıçılara ihtiyacınız olacak

Step II – Fıçıları Yaratmak
Sadece Staff Ekibi Fıçı yaratılmasına izin verebilir. Hazırlanmış bir Fıçı taslağınız var ise, Staff Ekibi'ne ulaşarak Fıçı yaratılma işlemini tamamlatabilirsiniz.

Küçük Fıçı: 8 tahta merdiven bloğundan oluşur.

Büyük Fıçı: 5 çit, 16 tahta merdiven bloğu ve 18 tahta bloğundan oluşur. İçi boştur.

Adım III – İçki Karışımını Hazırlamak/Fermantasyon
Sağ tıklayarak ilgili malzemeleri kazana ekleyiniz. Fermente olmaları için gerekli zamanın geçmesini bekleyiniz, ardından sıvıyı şişeleyiniz. Altın bir saat ile kazana tıklayarak geçen zamanı takip edebilirsiniz.

Adım IV – Damıtma
Fermente sıvı taşıyan şişeleri damıtma standına koyunuz. Damıtma standının üstüne bir ışıldayantaş tozu koyunuz (toz yok olmayacaktır). Gerekli damıtma süresi geçene kadar şişelerin damıtma standına kaldığına emin olunuz. Eğer ilgili içkinin damıtılmasına gerek yoksa, bu adımı geçiniz.

Adım V – Yıllandırma
Son adım şişeleri fıçılara koymaktır. Gerekli zaman geçtikten sonra içkileriniz tüketime hazır olacaktır. İçkinizin yıllanmasına gerek yoksa bu adımı geçiniz.

İçki Kalitesi
İçki kalitesi, süreci takip etme becerinize göre değişecektir. Kötü, orta ve iyi olmak üzere üç farklı içki kalitesi ile karşılaşacaksınız. Rp ve mekanik sonuçlar açısında, kaliteli içkiler daha değerlidirler. Kullandığınız fıçının tahtasından, bekleme süresine kadar pek çok unsur kaliteyi etkiler.

Ayılmak
İçki içmeyi bırakmanızın ardından sarhoşluk seviyeniz düşecektir. Ekmek ve süt yardımı ile süreci hızlandırabilirsiniz.

İçki Tarifleri
*İçkileri başarılı bir şekilde damıtabilmek için tam tarife ihtiyaç vardır. Aşağıda size sunduğumuz tariflerde, gerekli fıçı ağaç tipi, pişirme süresi, malzemeler gibi bazı unsurları vermedik veya aşağı yukarı aralıklar halinde verdik. Böylece, oyun içerisinde damıtmacılar tarifleri bulmak için uğraşacak ve diğer damıtmacılardan üstün olma şansını yakalayacaklar. Keşfedeceğiniz tarifleri gizli tutmanız ve oyun içerisinde maddiyata çevirmeniz ricamızdır.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Damıtmanın Adımları

Adım I – Tesis Yaratmak
İçki damıtmak için ateş üzerine yerleştirilmiş bir cauldron, bir brewing stand ve Fıçılara ihtiyacınız olacak

Step II – Fıçıları Yaratmak
Sadece Staff Ekibi Fıçı yaratılmasına izin verebilir. Hazırlanmış bir Fıçı taslağınız var ise, Staff Ekibi'ne ulaşarak Fıçı yaratılma işlemini tamamlatabilirsiniz.

Küçük Fıçı: 8 tahta merdiven bloğundan oluşur.

Büyük Fıçı: 5 çit, 16 tahta merdiven bloğu ve 18 tahta bloğundan oluşur. İçi boştur.

Adım III – İçki Karışımını Hazırlamak/Fermantasyon
Sağ tıklayarak ilgili malzemeleri kazana ekleyiniz. Fermente olmaları için gerekli zamanın geçmesini bekleyiniz, ardından sıvıyı şişeleyiniz. Altın bir saat ile kazana tıklayarak geçen zamanı takip edebilirsiniz.

Adım IV – Damıtma
Fermente sıvı taşıyan şişeleri damıtma standına koyunuz. Damıtma standının üstüne bir ışıldayantaş tozu koyunuz (toz yok olmayacaktır). Gerekli damıtma süresi geçene kadar şişelerin damıtma standına kaldığına emin olunuz. Eğer ilgili içkinin damıtılmasına gerek yoksa, bu adımı geçiniz.

Adım V – Yıllandırma
Son adım şişeleri fıçılara koymaktır. Gerekli zaman geçtikten sonra içkileriniz tüketime hazır olacaktır. İçkinizin yıllanmasına gerek yoksa bu adımı geçiniz.

İçki Kalitesi
İçki kalitesi, süreci takip etme becerinize göre değişecektir. Kötü, orta ve iyi olmak üzere üç farklı içki kalitesi ile karşılaşacaksınız. Rp ve mekanik sonuçlar açısında, kaliteli içkiler daha değerlidirler. Kullandığınız fıçının tahtasından, bekleme süresine kadar pek çok unsur kaliteyi etkiler.

Ayılmak
İçki içmeyi bırakmanızın ardından sarhoşluk seviyeniz düşecektir. Ekmek ve süt yardımı ile süreci hızlandırabilirsiniz.

İçki Tarifleri
*İçkileri başarılı bir şekilde damıtabilmek için tam tarife ihtiyaç vardır. Aşağıda size sunduğumuz tariflerde, gerekli fıçı ağaç tipi, pişirme süresi, malzemeler gibi bazı unsurları vermedik veya aşağı yukarı aralıklar halinde verdik. Böylece, oyun içerisinde damıtmacılar tarifleri bulmak için uğraşacak ve diğer damıtmacılardan üstün olma şansını yakalayacaklar. Keşfedeceğiniz tarifleri gizli tutmanız ve oyun içerisinde maddiyata çevirmeniz ricamızdır.

Gerçek sorun şu ki rol yapma sunucuları asla tutmaz.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçek sorun şu ki rol yapma sunucuları asla tutmaz.
Bugün 69 Üye Sitemizi Ziyaret Etti (3 gizli kullanıcı)

Rp sunuculardan para kazanamazsınız. Ancak iyi yaparsanız ve düzgün bir hikayesi-teması ve oluşumu varsa güzel bir rol serveri olabilir.
Sunucu daha açılmadı ve forumda sadece sistemler tanıtılıyor. O halde bile günde 70-80 üye forumu ziyaret ediyor.

Üstelik adam akıllı reklamı bile yapılmadı.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Bugün 69 Üye Sitemizi Ziyaret Etti (3 gizli kullanıcı)

Rp sunuculardan para kazanamazsınız. Ancak iyi yaparsanız ve düzgün bir hikayesi-teması ve oluşumu varsa güzel bir rol serveri olabilir.
Sunucu daha açılmadı ve forumda sadece sistemler tanıtılıyor. O halde bile günde 70-80 üye forumu ziyaret ediyor.

Üstelik adam akıllı reklamı bile yapılmadı.
Forumda reklamı var ve oraya buraya forumun linkini atıyosun.
69 kişinin web sitene girmesi oyuncu çekebileceğini kanıtlayabilen bir materyal değil.
Random bi domain alıp boş indexli bi site bile açsan günlük en az 30 ziyaret alırsın(Burası internet hani).

Gerçi açıklamama gerek yok, bazı şeyleri tecrübe ederek öğrenirsin.

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Gerçi açıklamama gerek yok, bazı şeyleri tecrübe ederek öğrenirsin.
Sunucu tutsun istiyosanız PVP yada lapisli faction açın ilk gelene admin ikinci gelene vip filan verin sonra koltuğunuza yaslanın gelen paraları sayın.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Bi sunucunun oyuncu çekebilmesi için sürükleyici olması gereklidir.
Hani her şeyin bir sonu vardır.
RPG sunucular da bu yüzden tutmaz zaten.Oynama süreleri çok kısadır.

Şimdi sövüp,küfrettiğiniz lapisli factionlar da zamanlarının en zevkli ve gelişmiş sunucularıydılar.
Sadece çok fazla oynandığı için devri bitti.
Uzun süre görevini yerine getirdiği için oyuncuları sıktı ve şu an günümüzde gördüğümüz hallerine çevirdi.

Ya yeni bir çağ başlayacak(birisi yeni ve sürükleyici bir sunucu açacak) yada çok uzun süre aynı kalan bu karanlık çağ devam edecek herkes oyunu bırakana kadar.

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Bi sunucunun oyuncu çekebilmesi için sürükleyici olması gereklidir.
Hani her şeyin bir sonu vardır.
RPG sunucular da bu yüzden tutmaz zaten.Oynama süreleri çok kısadır.

Şimdi sövüp,küfrettiğiniz lapisli factionlar da zamanlarının en zevkli ve gelişmiş sunucularıydılar.
Sadece çok fazla oynandığı için devri bitti.
Uzun süre görevini yerine getirdiği için oyuncuları sıktı ve şu an günümüzde gördüğümüz hallerine çevirdi.

Ya yeni bir çağ başlayacak(birisi yeni ve sürükleyici bir sunucu açacak) yada çok uzun süre aynı kalan bu karanlık çağ devam edecek herkes oyunu bırakana kadar.
Bu kitle ile gelişim sağlanamaz. Minecraft sunucuları tek fikirle durmuş bulunmaktadır, uğraşmayın. Youtuberlerin etrafında büyüyen çocuklarımız fikirlerimize sahip çıkmazlar.