yyy sunucusuna alım var koşun ! |1.3|

ben çok

• yakışlıklıyım

Kullanılan: 1 20.0%
  • patatesler güzeldir

Kullanılan: 1 20.0%
  • I hate % !

Kullanılan: 3 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
isiğm
soyisiğm
yağş
bilgiğ : tabikide % ile !
kaç sene oynadığn

cidden nedir bu % saçmalığı ? her gördüğümde sinir krizi geçiriyorum arkadaş % ile adam mı alıyorsunuz
beyler ciddiyim ne bu % saçmalığı anlatırmısınız

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
rehber olabilirim 9 yıldır oyunu oynuyorum wg ve we biliyorum pluginerimde
isimmahmut
soyisimmahmutor
bilgiherşeyibiliyorum%100
kaçsene9yıldıroynuyorum
(parodi)

Bazı arkadaşlarımız burda böyle takılıyorlar. Zamanında bende konu açtım uğraşma faydası yok.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
rehber olabilirim 9 yıldır oyunu oynuyorum wg ve we biliyorum pluginerimde
isimmahmut
soyisimmahmutor
bilgiherşeyibiliyorum%100
kaçsene9yıldıroynuyorum
(parodi)

Bazı arkadaşlarımız burda böyle takılıyorlar. Zamanında bende konu açtım uğraşma faydası yok.
abi hayır yav neden % yani neden
binde varken neden % ile yetiniyorsun dostum ? bilgilerine inanıyorum ve seni rehber olarak alıyorum opunu verdim kardeşim.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu alımlarındaki : Minecraft'ı ne kadar biliyorsunuz ? (% olarak) sorusuna isyan eden arkadaşıma hak veriyorum..
Discord da bunun muhabbetini yapıyorduk bi ara klasik böyle bi konuda adam Minecraftı %90 biliyorum yazmış demişlerdi, abi minecraftı bilemezsin ki , onun komut bloğu var , oynanışı var oyu var buyu var yani. Neye göre nerde neresini biliyorsun. Hadi Hayatta kalma tecrübem %90 bazı şeyleri tam yapamıyorum dese falan neyse de , Minecraft'ı %90 biliyorum insana garip geliyor yani. Sunucu bilginiz sorusuna da sunucudaki neyi nereye göre biliyor. Mesela mimar alımı yaparsın we-wg-voxel bilgisi sorarsın adam % ile falan açıklar mesela.
Alım yapan kişi : Evet sunucumuzda "Abuzittinden doğma şeşlüşip komutu var. Komut hakkında bilgisi olanları alıyoruz"
Başvuran : Abuzittinden doğma şeşlüşip i %100 biliyorum. (pl adını kimse duymamıştır)
Gibi konular da çıkabiliyor (niyeyse rahatladım gibi.)

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Random atarken yazdığım şeylere benziyor. Forumda matematik sorusu falan sorulduğu oluyor o zaman napcez bir de ._.
şiasldq*e012-*eüğşarse,i5ç%işadad,iasd5ar65ş2241+&+&^Q+4ea
matematik soruları istisnadır
dostum çok iyi random atıyorsun hayat bilgin % kaç acaba ?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft sunucularıyla, Minecraft eklentileriyle veya Minecraft modlarıyla ilgili konuların bu bölüme açılması yasaktır. Oyunda yaşadığınız crash, donma, kasma, dünya oluşturma, doku (texture) sorunları vb. sorunlar hakkında olan konularınızı buraya açabilirsiniz. Satın aldığınız Minecraft premium hesapları ile ilgili aklınıza takılan soruları burada sorabilirsiniz. Eğer nereye konu açacağınızı bilmiyorsanız Forum Destek Bölümü'nden konunuzun nerede olması gerektiği hakkında bilgi alabilirsiniz.
Bu gün herhalde nöbetçi sensin. Her konuya girip bunu vurgulayıp çıkıyorsun da :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
değiştirmen gerek hacı
konuyla sunucunun alakası yok sadece başlığa bakıp oto mesaj atıyor :)
Daha bot yok, elle yapıyorum.
Son mesajlar kısmında sunucu konusuna benzeyen bir konu görürsem ve minecraft destek/genel kategorilerinde ise direk atıyorum.

Başlığı da "alım var koşun" yapınca detaylıca okumadan "normal" alım konularından hiç ayırt edilemiyor. Ve benim o kadar zamanım yok.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha bot yok, elle yapıyorum.
Son mesajlar kısmında sunucu konusuna benzeyen bir konu görürsem ve minecraft destek/genel kategorilerinde ise direk atıyorum.

Başlığı da "alım var koşun" yapınca detaylıca okumadan "normal" alım konularından hiç ayırt edilemiyor. Ve benim o kadar zamanım yok.
üzüyosun beni ben ne zaman böyle bir konuyu ciddi bir şekilde açtım