Burdan özel mesaj olarak Discord kodunuzu yazabilirsiniz. Yarın konuşabiliriz...Teşşekürler benimde mimara ihtiyacım olucaktır! Sunucu açıldığında sizinle irtibata geçerim, eğerki Discord'dunuz var bana özel mesaj atınız size Discord adresimi ata bilirim oradan görüşürüz.
Bana da bir ara öğretirsin Plugin yazmayı ._. Bu arada ilk mesaj atan arkadaşımıza söylüyorum, bu Skript değil."IntelliJ IDEA" en ideailidir isimindende beli olduğu gibi, Ama bir program daha var tabii ki Eclipse velakin onu ben çok karışık buluyorum. Bu yüzden IntelliJ IDEA kullanıyorum senin isteğine göre istediğini seç ama dersenki hangisini önerirsin benim önerim IDEA'dır. (ilk göz ağrım)
Dediğim gibi İntelliJ IDEA idealdir. ayrıca bir kaç plugin eklemen gerekiyor IntelliJ IDEA'ya onlarıda senin için dosya.co ya upload ettim bunları indir.Plugin editlemek için hangisini önerirsin ?
Hayır, "Andora Network"Başarılar dostum, Anadolu Networkdü galiba sunucunun adı, değil mi?
Hocam çok teşekkür ederim.Dediğim gibi İntelliJ IDEA idealdir. ayrıca bir kaç plugin eklemen gerekiyor IntelliJ IDEA'ya onlarıda senin için dosya.co ya upload ettim bunları indir.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.sebebi iste pluginlerin bir alt yapıya ihtiyacı vardır yani kodlar öyle kendiliğinden orada yok pluginleri ekleyerek kodlara alt yapı oluşturuyorsun eğer ki bir plugini editlerken hatalar çıkarsa hataların başında veyahut sonunda bir şey eksik ise sana belirtir ve eğer ki başında veyahut sonunda belirtiyorsa bu attığım eklentiler.rar'ın içinden error'la uyumlu olan ismi bul ve import et.
Hayır, "Andora Network"