Silindi

CrohPsh

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ordaki ağaçlar benden gördüğün ağaç tiplerimi :) yoksa benmkine benzer sen ağaçmı yaptın? herneyse sıkıntı değil zaten :p onun dışında yapıdaki kubbe ile ortanın arasındaki detay bana pek iyi gelmedi onun dışında her şey çok iyi. cliff ekleseydin hiç fena olmazdı. olsun yinede iyi özelliklede ilk projeye göre söyleseydin bana yaa ben atardım render :)

Kyalun

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunuda mı benm srverde yaptın
Yapıp etiketlemediysen harağm olsun
Snn sncnda ypmdm tm mı hı hı?

Ordaki ağaçlar benden gördüğün ağaç tiplerimi :) yoksa benmkine benzer sen ağaçmı yaptın? herneyse sıkıntı değil zaten :p onun dışında yapıdaki kubbe ile ortanın arasındaki detay bana pek iyi gelmedi onun dışında her şey çok iyi. cliff ekleseydin hiç fena olmazdı. olsun yinede iyi özelliklede ilk projeye göre söyleseydin bana yaa ben atardım render :)
Senin ağaçlarını her zaman sevmişimdir...

Ağaçlar garip ama onun dışında güzel olmuş :p
Teşekkür ediyorum.

Astrenia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
teraformun yanları cok kotu ve kaba gosteriyor projelerde 3 tarafı ve ya 4 tarafıda yapman gerek. ağaçlar ve teraform iyi.
palet biraz sade gibi.
yapınında paleti uymamaış sanki yapı geliştirile bilir
bunlara biraz dikat edersen ne çıkacagını gorursun
Başarılar :D

Kyalun

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
teraformun yanları cok kotu ve kaba gosteriyor projelerde 3 tarafı ve ya 4 tarafıda yapman gerek. ağaçlar ve teraform iyi.
palet biraz sade gibi.
yapınında paleti uymamaış sanki yapı geliştirile bilir
bunlara biraz dikat edersen ne çıkacagını gorursun
Başarılar :D
Dediğini uygulayıp tekrardan o tarz bir proje yapmayı düşünürüm :)

Astrenia

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ve render da chunky yerine cinema4d kullana bilrsin ama render guzel gibi c4d ye benziyor :D

xEmin53

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aklına Böyle Şeyler Nasıl Geliyor Bin Yıl Düşünsem Aklıma Gelmez Benim

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
İlk çalışmana göre,"fişeq" daha çok gelişmen dileğiyle başarılar.