Yeni Yayıncıyım, konuya bakarsanız sevinirim ^^

spyevo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere kendimi tanıtıcam, ben 19 yaşında Bahçeşehir Üniversitesi'nde okuyan bir genç. Yayıncılık hayatına atılmak istiyorum çünkü çok keyifli bir iş. Kesinlikle bağış, para cart curt için yapmıyorum, ihtiyacım yok. Kanalım hakkında öneri ve fikirleriniz benim için ÇOK önemli, şimdiden teşekkürler :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
İlk başta konuyu yanlış yere açmışsın diyecektim ama kanalına bakınca gördüm. Hoş geldin umarım bu forumda iyi günler geçirirsin. tam bakmadım genellikle "League of Legends" çekiyorsun değil mi?
ekleme: umarım yayıncılık kariyerinde istediğin kitleye ulaşırsın. Başarılar İyi Forumlar

spyevo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlk başta konuyu yanlış yere açmışsın diyecektim ama kanalına bakınca gördüm. Hoş geldin umarım bu forumda iyi günler geçirirsin. tam bakmadım genellikle "[URL='http://indir.gamer.com.tr/role-play-oyunlari/3-league-of-legends-indir-lol-indir.html']League of Legends[/URL]" çekiyorsun değil mi?
ekleme: umarım yayıncılık kariyerinde istediğin kitleye ulaşırsın. Başarılar İyi Forumlar
genellikle
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
çekiyorum evet fakat Town of Salem , CS:GO , Dota, Hearthstone vb birsürü oyunuda kitle kazandıktan sonra çekmeyi düşünüyorum. İstediğim kitle 300-400 izleyici değil zaten 20-30 kişi aktif bir şekilde chatten konuşarak eğlensek hep beraber mutlu olurum :) teşekkürler

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
genellikle league of legends çekiyorum evet fakat Town of Salem , CS:GO , Dota, Hearthstone vb birsürü oyunuda kitle kazandıktan sonra çekmeyi düşünüyorum. İstediğim kitle 300-400 izleyici değil zaten 20-30 kişi aktif bir şekilde chatten konuşarak eğlensek hep beraber mutlu olurum :) teşekkürler
istediğin kitleye ulaşmışsın böyle insanları destekliyorum. Bağış yaparım maaş alınca :p