Hg Aramıza Katıldın Seni aramızda görmekten Mutluluk duyarız Skypeden sana Gerekli bilgiyi vereceğiz iyi oyunlar dilerinAd:Mehmet Hayrullah
Soyad:ÖZKUL
İstediğim Yetki:Moderator
Diğer:Mimarlık,Moderatlük,Adminlik yaptım daha önce.2 adet server kurdum 15+ pek geçmedi diye kapattım.Çoğu pluginle ilişkim oldu yani kodların çoğunu biliyorum.
Saygı konusunda bana saygı gösterene ben kötülük etmem.Aynı şekilde ukala ukala konuşup kurucuya yalakalık yapan yetkilileride hiç sevmem almamanızı öneririm.
Küfür pek etmem,aramızda şaka niyetine hafif ederlerse katılabilirim.Onun haricinde gereksiz etmem.
Serverinizde başarılar....Tekrar görüşmek niyetiyle...
Aramıza Hgskype [email protected]
Ad Ata Ege
Soyad Asil****
Usta Rehber
3 Server Kurdum Küfür Etmem Yasşım 15 Plugin Bilerim Usta Skripterim
Iyi Forumlar !
Aramıza UstaRehber olarak Hg Skypeden bilgilendireceğimAd:Taha
Soyad:Zorunlu Değil. Vermek İstemiyorum.
İstediğin Yetki:Usta Rehber
Skype[email protected]
Çoğu Serverde Rehberlik Yaptım.3-4 Serverde Yaptım Ve Beni Beğendiler.
Niye Bizi Seçtiniz:Çünkü Yardım Etmek İstiyorum Bu Yüzden.
Ben dün 15e girdim 2002 doğumluyum 30 haziranda doğdumHerkesin yaşı 15 oldu way anasını +15 yaş sınırı var diyemi acaba
Yorum alabilirmiyim @FurdiePascia @Atomy @SarıBücürIsBack @Gloin
ya tm bazıları gerçek ama bazı insanlar varki sırf Alınmak için yaşını 15 yapıyo 9-11 yaşlarındalar daha fazlada çıkamıyolarAd buğra
Yaşım 15
Moderator olmak isterim
Skype xSniper Potato
5 serverde mod oldum
Oyunda adım : OyuncuAga
Ben dün 15e girdim 2002 doğumluyum 30 haziranda doğdum
Sende haklısın amaya tm bazıları gerçek ama bazı insanlar varki sırf Alınmak için yaşını 15 yapıyo 9-11 yaşlarındalar daha fazlada çıkamıyolar
Kurucuyken bi alım vardı sormuştum yaşınız kaç diye 15 yazıyo chatte 10-11 tane dedim spam atmayın adam dedi ne spamı bi baktım spam değilmiş herkes 15 miş bide bazılarını başka swlerde görmüştüm yetki verirmisin pls wg biliyorum diye yaşın kaç diyo adam 17 diyo adam gittikçe küçülüyo yada bazıları 1günde 2yaş atlıyo
![]()
Genelde öyleyimdir.Sende haklısın ama![]()
![]()