Komut Bilen Mimar Alımı

LisaPlay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar biz sunucuyu hazırladık.Warpları plleri.Tabi hepsini değil ancak yaptık.
Şimdi 2 yetkili kaldık.Bize komut bilen bir builder gerekiyor.Özellikle minigames wg chestshop u iyi bilmeli.
Çok fazla bir şey yaptırmicam zaten.
Başvuru formu:
Ad:
Komut bilgisi %'lik:

Arkadaşlar 15 yaş üzeri tüm arkadaşları bekliyorum.
Eğer isterseniz buyrun sunucumuzada bakın.
LightFaction.BatiHost.Com

iSniper__99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru formu:
Ad:Buğra
Build yeteneği %'lik: 89
Komut bilgisi %'lik: 76

Ekli dosyalar

• asdas.png
    asdas.png
    443.6 KB · Görüntüleme: 248
  • sss.jpg
    sss.jpg
    41.9 KB · Görüntüleme: 318
  • asd.png
    asd.png
    507.4 KB · Görüntüleme: 427
  • ss.png
    ss.png
    676.3 KB · Görüntüleme: 455

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Komut bilgisini % ile belirtmek hangi akla hizmet yapılıyor? O kadar çok komut varken hepsini nasıl biliyorsunuz? Birde hepsini bilemem diyip %90 yapanlar var. İmkansız böyle bir şey. Komut bilen mimar alımı ise başka dava. Komut bilmeyen mimar olmaz.

LisaPlay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gençler katılmayın 1 gün girmeyince atıyo yetkinizi alıyo uğraşmayın
Kardeşim Sanırım sen sunucuyu görmedin.Vede öyle bir şey yok.

Komut bilgisini % ile belirtmek hangi akla hizmet yapılıyor? O kadar çok komut varken hepsini nasıl biliyorsunuz? Birde hepsini bilemem diyip %90 yapanlar var. İmkansız böyle bir şey. Komut bilen mimar alımı ise başka dava. Komut bilmeyen mimar olmaz.
Fikir olarak varsayıyorum.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Bende onu görür görmez konuya girdim zaten. Komutu bilmeyede fazla gerek yok. Belki oyuncu TekOyunculuda kendine büyük şeyler inşaa ederek gelişmiştir onada bakıyor bu işler.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Bende onu görür görmez konuya girdim zaten. Komutu bilmeyede fazla gerek yok. Belki oyuncu TekOyunculuda kendine büyük şeyler inşaa ederek gelişmiştir onada bakıyor bu işler.
Öyle olursa bir bina 10 yıl sürer :D Komut bilecek tabii. Belirtmeye gerek yok