Korkunç Ses Komutları

MrUser

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar korku haritası hazırlıyorumda bana 1.7.2 için korkunç ses komutları atarmısınız bide bu ses komutları için texture pack lazımmı ? lazımsa onuda atın lütfen

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Korkunç ses komutları olmaz dostum. Bunu yapmak için internetten kendi keyfine göre korkunç sesler bulmalısın. Daha sonrada bir kaynaktan "Sesli Texture Pack" yapımını öğrenip kendi sesli kaynak paketini yapabilirsin. İyi forumlar.

MrUser

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yardımcı olduğun için teşekkürler yararlı oldu

Korkunç ses komutları olmaz dostum. Bunu yapmak için internetten kendi keyfine göre korkunç sesler bulmalısın. Daha sonrada bir kaynaktan "Sesli Texture Pack" yapımını öğrenip kendi sesli kaynak paketini yapabilirsin. İyi forumlar.
fakat bazıları kodlar ile yapmış ben komut bloğuna yapıştırıp düğme ile bir kere bastığımda ses çıkıyor onu nasıl yapıyorlar

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Hazır bulmak istiyorsan Yetimhane adlı güzel bir harita var. Bazı ünlü korku haritaları o packle yapılmış. Deneyebilirsin.
Onun dışında kendin yapman daha iyi olacaktır.

Moderatör tarafından düzenlendi:

MrUser

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hazır bulmak istiyorsan Yetimhane adlı güzel bir harita var. Bazı ünlü korku haritaları o packle yapılmış. Deneyebilirsin.
Onun dışında kendin yapman daha iyi olacaktır.
peki kendim falanya yaparım anladımda sorun şu komut bloğuna nasıl yapacağım onu o sesi kod haline nasıl getirebilirim

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
peki kendim falanya yaparım anladımda sorun şu komut bloğuna nasıl yapacağım onu o sesi kod haline nasıl getirebilirim
Kod:
/playsound dosyaismi.sesismi oyuncu

Örn: /playsound portal.travel oyuncu
Bilmiyorsun ama korku haritası yapmak istiyorsun. Yapman için öğrenmen lazım.
İnternetten ses eklemeye ve diğer seslere göz atabilirsin.