Minecraft Sohbet Kara Liste Skripti YARDIM!

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Merhaba Arkadaşlar,
Aklıma Söyle Bir Skript Geldi Arkadaşlar Örneğin Bir Oyuncu Birisiyle -/msgden Konuşuyo Diyelim Fakat Karşıdaki Adam Sürekli Oyuncuya Sürekli Küfür Edip Rahatsız Ediyor, Fakat Karşıdaki Oyuncu -/KaraListe Nick Yazarak Karşıdaki Adamı Engelliyor Karşıdaki Adam bir şey Yazınca Yazı Gitmesin Ve Önüne Bir Yazı Gelsin Söyle Oyuncunun Kara Listesindesiniz Özel Olarak Sohbet Edemezsiniz Gibi Arkadaşlar Böyle Bir Skript Yazılabilirmi Arkadaşlar ?

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Essentials pluginindeki mesajları devre dışı bırakarak söyle bir şey yapabilirsin. Yani ignore vb. şeyler yazıldığında pluginin kişiye gönderdiği mesaj.
Kod:
command /karaliste [<player>]:
    trigger:
        execute player command "ignore %arg 1%"
        loop 150 times:
            broadcast ""
        wait 6 tick
        send "&8[&bMSG&8] %arg 1's displayname% &eAdlı oyuncuyu karalisteye eklediniz."

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Essentials pluginindeki mesajları devre dışı bırakarak söyle bir şey yapabilirsin. Yani ignore vb. şeyler yazıldığında pluginin kişiye gönderdiği mesaj.
Kod:
command /karaliste [<player>]:
    trigger:
        loop 150 times:
            broadcast ""
        wait 6 tick
        send "&8[&bMSG&8] %arg 1's displayname% &eAdlı oyuncuyu karalisteye eklediniz."
Karşı Tarafda bir şey Yazdığında Onunda Ekranına Bu Oyuncunun Kara Listesindeniz Yazabilirmi ?

xXultimate1971Xx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /karaliste <player>:
  trigger:
   if arg 1 is set:
     send player title "%arg 1's displayname% &fadlı üyeyi &4"KaraListe"&fye eklediniz" for 3 seconds
     send arg-1 title "%player's displayname" &fadlı üye sizi &4"KaraListe"&fsine ekledi" for 3 seconds
     else:
       send "Kullanım: /karaliste <player>"
(NOT: SkQuery yada SkRayfall gerektirir ayrıca else:" kısmı çalışmaya test etmedim

ayrıca karalisteye eklediğiniz kişiyede mesaj gönderir

Skripti Denemedim hata varsa yazın

ayrıca UTF-8 olarak kodlayın farklı kaydetten çünkü türkçe karakter kullandım

Karşı Tarafda bir şey Yazdığında Onunda Ekranına Bu Oyuncunun Kara Listesindeniz Yazabilirmi ?
sanmıyoru mama biraz geliştirdim

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Kod:
command /karaliste <player>:
  trigger:
   if arg 1 is set:
     send player title "%arg 1's displayname% &fadlı üyeyi &4"KaraListe"&fye eklediniz" for 3 seconds
     send arg-1 title "%player's displayname" &fadlı üye sizi &4"KaraListe"&fsine ekledi" for 3 seconds
     else:
       send "Kullanım: /karaliste <player>"
(NOT: SkQuery yada SkRayfall gerektirir ayrıca else:" kısmı çalışmaya test etmedim

ayrıca karalisteye eklediğiniz kişiyede mesaj gönderir

Skripti Denemedim hata varsa yazın

ayrıca UTF-8 olarak kodlayın farklı kaydetten çünkü türkçe karakter kullandım

sanmıyoru mama biraz geliştirdim
Teşekkür Ederim Bunu Deniyicem,