Komut bilgin iyi ise , Buildlerin güzel ise aramıza katıl - IYI BIR SUNUCU ICIN SAGLAM BIR EKIP -

FalconMc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Dostlarım ben Mehmet Tugay, yakın tarihte bir sunucu aldım ve bu sunucuyu eşsiz bir factions yapmak istiyorum ancak bu iş öyle tek kişiyle zor oluyor. Bu yüzden sizi yanımda görmekten mutluluk duyarım. Hedefim yanımda 2 Pluginer 2 de Builder olması. Ayrıca eğer sunucu kurulursa ve satışlar yapılırsa bu parayı ilk olarak sunucu süresi uzatmaya, ikinci olarak ise 5 kişiye pay olarak dağıtmak istiyorum ancak bunun için ininal kartınız olması lazım.
-- KRITERLER --
13 yaşından büyük
Günde en az 3 saat sunucu ile ilgilenebilen
Konuda oldukça tecrübeli
Saygılı
Ekibe uyum sağlayabilecek.
-- Iletisim --
eğer Discord kullanıyorsanız
gmail hesabınız varsa
skype (tercih etmem hem de hiç) kullanıyorsanız
aşağıya mesaj olarak atın. Bunların hiç birini kullanmıyorsanız bana özelden telefon numaranızı yazmanız yeterlidir.
Teşekkür ederim.

SonKurucusu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
selamlar ben alımlara katılmak istiyorum özelden size telimi mesaj atıcam ve bana ulaşırken yazarsanız sevinirim :)

ErenTr123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
13 yaşından büyük: var
Günde en az 3 saat sunucu ile ilgilenebilen:yazın 8-9 saat yaz bitince hafta içi 1-2 saat hafta sonu 4-5 saat
Konuda oldukça tecrübeli:tabii ki
Saygılı : ayıp ettin
Ekibe uyum sağlayabilecek. olur

-- Iletisim --
eğer Discord kullanıyorsanız tok
gmail hesabınız varsa yok
skype (tercih etmem hem de hiç) kullanıyorsanız var
aşağıya mesaj olarak atın. Bunların hiç birini kullanmıyorsanız bana özelden telefon numaranızı yazmanız yeterlidir.
Teşekkür ederim.

FalconMc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
+++++++++++++

Skype eklermisin ? emin_12_hero
selamlar ben alımlara katılmak istiyorum özelden size telimi mesaj atıcam ve bana ulaşırken yazarsanız sevinirim :)
13 yaşından büyük: var
Günde en az 3 saat sunucu ile ilgilenebilen:yazın 8-9 saat yaz bitince hafta içi 1-2 saat hafta sonu 4-5 saat
Konuda oldukça tecrübeli:tabii ki
Saygılı : ayıp ettin
Ekibe uyum sağlayabilecek. olur

-- Iletisim --
eğer Discord kullanıyorsanız tok
gmail hesabınız varsa yok
skype (tercih etmem hem de hiç) kullanıyorsanız var
Teşekkür ederim.
[email protected]
iletişime gecersen sevinirim
builder mi olmak istersiniz pluginer mi??