Zariarius
People will destroyed when they kill each other...
- En iyi cevaplar
- 0
GTA diyince aklınıza ne geliyor?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
geliyordur tabii.Kimse hatırlamaz eskilerden GTA: San Andreas'ı.
Hatırlamayın yahu.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
gibi ultra grafikli oyunlar ne güne duruyor Ama olsun biz GTA: San Andreas'ı unutmadık, hatta ona konu bile açıyoruz
GTA: San Andreas 6 Haziran 2005 tarihinde steam üzerinden oyuncularla buluşmuş Similasyon / Aksiyon türünde bir video oyunudur.
Ayrıca iyi özelliklerinden biri tam 11 platformdan oynanabiliyor olmasıdır.
Bununla beraber tarihin tozlu sayfalarında kalan bir oyun olduğu için sistem gereksinimleri şu anki bilgisayarlara göre bir hayli düşük.
(Nasıl düşük olmasın 2005'de takozlar vardı
Şunlara bir bakarmısınız ya? Bu sistem gereksinimlerinden 2 sonuç çıkarılabilir:
- Oyunun grafikleri ve haritası düşük seviyede
- Optimizasyon Ultra derecede
Bence 2.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:
Oyuna binlerce hatta belki on binlerce mod ekleyebilmemiz de cabası. MOD'un ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar için biraz açıklamak gerekirse; MOD, eklendiği oyuna ek olarak bir kaç özellik katar. Örneğin, uçan motor yahut ejderha. Hem MOD ekledikten sonra oyun biraz daha zevkli hala gelir, hem de daha iyi bir hala gelir. Bazı modlar oyunu zorlaştırırken bazıları da kolaylaştırır. Ne kadar böyle anlatsam da modlar, genelde oyun yöneticilerinden bağımsız olarak, gayri resmi kuruluşlar tarafından yapılır. Eğer bir oyunu bitirdiyseniz, hatta doymayıp onlarca kez daha bitirdiyseniz ve artık "Yeter! Siliyorum seni!" diyorsanız MOD'lar hayatınızı kurtaracak demektir. Ayrıca bazı modlar kökten oyunu değiştirir. Örneğin Mount&Blade oyununda bayağı bir hikaye değiştiren mod vardır. Aynısı GTA: San Andreas için geçerli mi bilemem ama grafikleri güzelleştiren birçok mod olduğunu söyleyebilirim.
Oyuna biraz göz gezdirirsek haritanın küçük olduğunu ve grafiklerin orta-düşük seviyede olduğunu söyleyebiliriz. GTAV gibi büyük oyunlar kadar olmasa da kendi çapında başarılı bir haritaya sahip. Bu haritada çeşitli dağlar, bozkırlar, şehirler var. Ne kadar çeşitli dağlar desem de GTA: San Andreas'da bulunan dağlara gitmeyi sevmiyorum
Nedeni ise gittiğinizde hayattan bezip, onca bug'ın arasında hayat mücadelesi vermeniz. Örneğin ön tamponu düşük bir araba yahut modifiye ettiğiniz bir araba ile bu dağlara gittiniz. O tampon o dağları ittirsen aşamaz. Hatta itmeyi bırak, HULK gelse aştıramaz. (Sessizlik! Abartmadım
)
Ekstra olarak bir kaç gizli bölgede var. Örneğin; Area51'den esinlenilmiş bir gizli mekan. Hemen oraya gidiyorum ve size bir kaç resim gösteriyorum
HARİTADA Kİ YERİ
Birde benim serüvenim
YARALANDIM SOL YANIMDAN!
Polislerin acımasız olmasıyla beraber, arabalar da o kadar iyi değil. Ama iyileri de var. Örneğin; Bullet. Çok seviyorum
Sanırım almak için bir hile yok ancak CheatMenu adında bir MOD var. Bu mod adından da anlaşılacağı üzere bir hile menüsü. Buradan tüm hileleri kolayca yapabilirsiniz.
Şimdi herşeyi hesaplarsak şöyle olabilir:
Grafikler - Orta-Düşük
Harita - Düşük
Oynanış - Orta-Düşük
Hikaye - Orta-Düşük
Ayrıca oyun normalde 24.00TL iken şu anda 5 Temmuz'a kadar 8.40TL (%65 İndirim).
Bu kampanya sadece bundan ibaret mi? Hayır!
Tabii eski hepsi
Kampanya yapmaları normal. Neyse konu dışına fazla çıkmadan hemen konuya dönelim.
Oyunda bir sürüde hile kodu mevcut.
Ancak zaten paylaşılmış olduğundan pek yazmayı düşünmedim
Oyunu yukarıda belirttiğim gibi steam üzerinden yapılan bir kampanya içerisinde 5 Temmuza kadar 8.40TL'ye 5 Temmuz'dan sonra 24.00TL'ye alabileceksiniz. Bugün 3 Temmuz, yani satın alacaksanız elinizi çabuk tutun
gtainside.com/en/sanandreas/mods
gtaall.com/gta-san-andreas/mods
moddb.com/games/grand-theft-auto-san-andreas/mods
gtaall.com/gta-san-andreas/mods
moddb.com/games/grand-theft-auto-san-andreas/mods
Oyuna biraz göz gezdirirsek haritanın küçük olduğunu ve grafiklerin orta-düşük seviyede olduğunu söyleyebiliriz. GTAV gibi büyük oyunlar kadar olmasa da kendi çapında başarılı bir haritaya sahip. Bu haritada çeşitli dağlar, bozkırlar, şehirler var. Ne kadar çeşitli dağlar desem de GTA: San Andreas'da bulunan dağlara gitmeyi sevmiyorum
Ekstra olarak bir kaç gizli bölgede var. Örneğin; Area51'den esinlenilmiş bir gizli mekan. Hemen oraya gidiyorum ve size bir kaç resim gösteriyorum
HARİTADA Kİ YERİ
Birde benim serüvenim
YARALANDIM SOL YANIMDAN!
Polislerin acımasız olmasıyla beraber, arabalar da o kadar iyi değil. Ama iyileri de var. Örneğin; Bullet. Çok seviyorum
Şimdi herşeyi hesaplarsak şöyle olabilir:
Grafikler - Orta-Düşük
Harita - Düşük
Oynanış - Orta-Düşük
Hikaye - Orta-Düşük
Ayrıca oyun normalde 24.00TL iken şu anda 5 Temmuz'a kadar 8.40TL (%65 İndirim).
Bu kampanya sadece bundan ibaret mi? Hayır!
Tabii eski hepsi
Oyunda bir sürüde hile kodu mevcut.
Ancak zaten paylaşılmış olduğundan pek yazmayı düşünmedim
forum.gamer.com.tr/konu/gta-san-andreas-hileler-sifreleri.365591/
Oyunu yukarıda belirttiğim gibi steam üzerinden yapılan bir kampanya içerisinde 5 Temmuza kadar 8.40TL'ye 5 Temmuz'dan sonra 24.00TL'ye alabileceksiniz. Bugün 3 Temmuz, yani satın alacaksanız elinizi çabuk tutun
store.steampowered.com/app/12120/Grand_Theft_Auto_San_Andreas/?l=turkish
Son düzenleme: