Merhaba sizlere önemli bir bilgilendirme yapmak gereksinimi duydum
Wolfteam-Zula gibi oyunlarada biliyorsunzudur Gerçek parayla alınan Bir para birimi ve o para birimiyle alınan acayip güçlü silah ekipman vs var peki şimdi ben bunu bedava alıyım diye googlea yazanlar var şimdi yapmadan önce okumanız dileğiyle konuya geçelim Oku haaa
Wolfteam Bedava nakit
Kendini Joygame ekibi olarak tanıtıyolar yada anlaşmalıyız diye sizden
oyuna kayıtlı Email:
Oyuna kayıtlı Email şifre:
Kullanıcı adı:
Şifre:
(Yüksek olsunki çaldıkları bi işe yarasın diye kısıtlama koydukları düşük derseniz tınmıyolar bile)Rütbe:
(İnandırıcılık için) nekadar nakitiistersin:
(İnandırıcılık için) nekadar KPistersin:
(İnandırıcılık için) nekadar Altınistersin:
Mesajınız:
Yaptıkları bilgilendirme
Joygame ekibi anlamasın diye çarınızın rütbesi büyük olmalıdır (Güzel çar dolandırıyım demiyorlarda)
Sonra siz bu bilgileri giriyorsunzu ve artık çarınız Dolandırıcılarınızın elinde ben bu tarz birçok siteye saldırdım açık açık diyim karşı çıkan olursada ne diyim(bu gibi konularda saldırı iyidir)
Zula bedava Zula altını
Oyuna kayıtlı email:
Oyuna kayıtlı email şifresi:
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
(Yüksek lvl çalmak iyidir)Leveliniz:
(İyi olsunda güzel bir çar yürütsün adam)Envanerin iyimi:
Ne kadar ZA istersin:
Ne kadar ZP istersin:
*Evet bu tarz Bedava silah,bedava Nakit,Bedava Altın diyen kişilere inanmayın yoksa hesabınızı çalarlar + birçok oyunda bunun gibi şeylere inanmayın cs:go,cs 1.6 gibi oyunlardaki hilelerdede Trojen oluyo o tarz şeylerede ilgi bile sarmayın
-RoWTeeN Game AsayişTR(GÖREVLİ)
Wolfteam-Zula gibi oyunlarada biliyorsunzudur Gerçek parayla alınan Bir para birimi ve o para birimiyle alınan acayip güçlü silah ekipman vs var peki şimdi ben bunu bedava alıyım diye googlea yazanlar var şimdi yapmadan önce okumanız dileğiyle konuya geçelim Oku haaa
Wolfteam Bedava nakit
Kendini Joygame ekibi olarak tanıtıyolar yada anlaşmalıyız diye sizden
oyuna kayıtlı Email:
Oyuna kayıtlı Email şifre:
Kullanıcı adı:
Şifre:
(Yüksek olsunki çaldıkları bi işe yarasın diye kısıtlama koydukları düşük derseniz tınmıyolar bile)Rütbe:
(İnandırıcılık için) nekadar nakitiistersin:
(İnandırıcılık için) nekadar KPistersin:
(İnandırıcılık için) nekadar Altınistersin:
Mesajınız:
Yaptıkları bilgilendirme
Joygame ekibi anlamasın diye çarınızın rütbesi büyük olmalıdır (Güzel çar dolandırıyım demiyorlarda)
Sonra siz bu bilgileri giriyorsunzu ve artık çarınız Dolandırıcılarınızın elinde ben bu tarz birçok siteye saldırdım açık açık diyim karşı çıkan olursada ne diyim(bu gibi konularda saldırı iyidir)
Zula bedava Zula altını
Oyuna kayıtlı email:
Oyuna kayıtlı email şifresi:
Kullanıcı adınız:
Şifreniz:
(Yüksek lvl çalmak iyidir)Leveliniz:
(İyi olsunda güzel bir çar yürütsün adam)Envanerin iyimi:
Ne kadar ZA istersin:
Ne kadar ZP istersin:
*Evet bu tarz Bedava silah,bedava Nakit,Bedava Altın diyen kişilere inanmayın yoksa hesabınızı çalarlar + birçok oyunda bunun gibi şeylere inanmayın cs:go,cs 1.6 gibi oyunlardaki hilelerdede Trojen oluyo o tarz şeylerede ilgi bile sarmayın
-RoWTeeN Game AsayişTR(GÖREVLİ)