[ISTEK] 1.7 Servere 1.8 Enchant sistemi yapma skripti

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm öncelikle.
Konu başlığındada belirttiğim gibi 1.7 serverime 1.8 büyü sistemini yapmak istiyorum.

yani 30 level ench bastığında 3 level gitcek maliyeti 3 level olucak.
33 level oldugunda gene 3 level gitcek.
yani kısaca 30 level ve üstü levellerde maliyet 3 level olucak

buggları lütfen kapatın bugg olmasın.:aşık:

FatalCoder

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
forumda şöyle bir şey buldum fakat çalıştıramıyorum eğer çalıştırabilirsem olacaktır.
Kod:
on enchant:
    if the experience cost of the enchantment is 30:
        message "You got the highest level for an enchantment! Here's a cookie."
        give the player a cookie

on enchant:
    set the xp cost of enchantment to 0
    message "You get a free enchantment!"

@Blueyescat @Breakthrough

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1.7 ile 1.8 arasında seni etkileyen hiçbir fark yokken 1.7 kullanıp saçma sapan şeylerle uğraşmak

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Blueyescat ama genelde birçok kişinin pc si kasıyo (şahsen benimde kasıyo optifine kursamda 1.7 deki performansı vermiyo) yüksek sürümü o yüzden tercih etmiyorum.
ama yüksek sürümlerin özelliklerini seviyorum ve bunu eski sürümlere getirmek istiyorum bumudur saçmalık ?
@FatalCoder tşkler yardımların için geliştiremezmiyiz bunu ?

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1.12 de sıkıntısız oynayabiliyorum. 1.7 den beri de aynı performans. Birisi sana 1.8 kasıyor dediği için FPS 100 olunca 10 olarak görebilirsin ツ Oyunculara sorduğumda da 60-300, hiçbir şeyi düzgünce denemeden emin olmamalısın.

Son düzenleme:

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Blueyescat herkesin bilgisayar özellikleri aynı deil farkındasın demi bunun.
@Breakthrough sence bu istedigim saçmalıkmı ya sadece 1.8 level sistemini 1.7 dede kullanabilmek istedim. nedir bu anti 1.7 tavırlarınız.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Sistemi Yaparız da Ekstradan Sanal Büyü Olarak. Yani Ben Öyle Yapabilirim...

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
@Blueyescat herkesin bilgisayar özellikleri aynı deil farkındasın demi bunun.
@Breakthrough sence bu istedigim saçmalıkmı ya sadece 1.8 level sistemini 1.7 dede kullanabilmek istedim. nedir bu anti 1.7 tavırlarınız.

Benimde bilgisayarım kötü ve dediğim gibi 1.7 den beri aynı bilgisayarda aynı performans.
Denemeden emin olmamalısın (olamazsın).

"nedir bu anti yeni sürüm tavırlarınız" :)

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Blueyescat cok gıcık bi insansın. neyse mavi gözlü van kedisi senle ugraşmayacam.
@Absolatte yaa sendemi :D herkes takmış yüksek sürüme abi 1.7'nin kıymetini bilin sanki çok geride kaldık bide daşşş devrinde kalmışız gibi mağara diyo neyse sanada eyw.

@FuryRS anlaşıldı yapılmıycak bu ozaman şey yaparmısın özel bi ench masasi olcak yani bi kordinat belirliycez o kordinattaki ench masasına sağ tıklayınca şunlar olcak

* Güzel bi gui menü acılcak ve 4 tane item olcak demir altin zümrüt elmas. ve sirayla şunlar olcak

büyü maliyeti:15
kılıçla sağ tıklayıp bunu basarsa kilica işte kes1 yada kes2 darbe1 darbe2 gibi kılıç büyüleri gelsin 50% ihtimalle ama. sen istersen yorulma 1-2 tane örnek yap devamını getiririm ben.
büyü maliyeti:30
kılıçla sağ tıklayıp bunu basarsa kilica işte kes3 yada kes4 darbe3 darbe4 gibi kılıç büyüleri gelsin 50% ihtimalle ama. sen istersen yorulma 1-2 tane örnek yap devamını getiririm ben.
büyü maliyeti:50
kılıçla sağ tıklayıp bunu basarsa kilica işte kes5,darbe5 gibi kılıç büyüleri gelsin 50% ihtimalle ama. sen istersen yorulma 1-2 tane örnek yap devamını getiririm ben.
büyü maliyeti:70 seviye
kılıçla sağ tıklayıp bunu basarsa kilica işte kes5,kes6,darbe5,darbe6 gibi kılıç büyüleri gelsin 50% ihtimalle ama. sen istersen yorulma 1-2 tane örnek yap devamını getiririm ben.

arkadaşlar birde bu kodda bi sıkıntı var ya.

şimdi benim demir yumurtlayan tavuğum var. :aşık: ama işte ben bunu öldürdügümde yumurtası tekrar düşsün geri koyabiliyim istiyorum bi türlü çalışmadı kodu atayım hatamı söyleyin.

Kod:
on death of chicken:
    if name of chicken is "&8&l> &b&lDemir Tavuk":
        clear drops
        drop 1 383:93 named "&8&l> &b&lDemir Tavuk" at victim

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Blueyescat cok gıcık bi insansın. neyse mavi gözlü van kedisi senle ugraşmayacam.
@Absolatte yaa sendemi :D herkes takmış yüksek sürüme abi 1.7'nin kıymetini bilin sanki çok geride kaldık bide daşşş devrinde kalmışız gibi mağara diyo neyse sanada eyw.

@FuryRS anlaşıldı yapılmıycak bu ozaman şey yaparmısın özel bi ench masasi olcak yani bi kordinat belirliycez o kordinattaki ench masasına sağ tıklayınca şunlar olcak

* Güzel bi gui menü acılcak ve 4 tane item olcak demir altin zümrüt elmas. ve sirayla şunlar olcak

büyü maliyeti:15
kılıçla sağ tıklayıp bunu basarsa kilica işte kes1 yada kes2 darbe1 darbe2 gibi kılıç büyüleri gelsin 50% ihtimalle ama. sen istersen yorulma 1-2 tane örnek yap devamını getiririm ben.
büyü maliyeti:30
kılıçla sağ tıklayıp bunu basarsa kilica işte kes3 yada kes4 darbe3 darbe4 gibi kılıç büyüleri gelsin 50% ihtimalle ama. sen istersen yorulma 1-2 tane örnek yap devamını getiririm ben.
büyü maliyeti:50
kılıçla sağ tıklayıp bunu basarsa kilica işte kes5,darbe5 gibi kılıç büyüleri gelsin 50% ihtimalle ama. sen istersen yorulma 1-2 tane örnek yap devamını getiririm ben.
büyü maliyeti:70 seviye
kılıçla sağ tıklayıp bunu basarsa kilica işte kes5,kes6,darbe5,darbe6 gibi kılıç büyüleri gelsin 50% ihtimalle ama. sen istersen yorulma 1-2 tane örnek yap devamını getiririm ben.

arkadaşlar birde bu kodda bi sıkıntı var ya.

şimdi benim demir yumurtlayan tavuğum var. :aşık: ama işte ben bunu öldürdügümde yumurtası tekrar düşsün geri koyabiliyim istiyorum bi türlü çalışmadı kodu atayım hatamı söyleyin.

Kod:
on death of chicken:
        clear drops
Şimdi Anlayamadığım 70 level verince 5-6 seviye çıkacak değil mi?

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hani menü den 4 bölüm vardıya 1 ci bölümde 1-2 seviye büyüler çıkcak büyü maliyetide 15 level.
yani senin söylediğinin tam tersi olcak 5-6 seviye büyüler için 70 level xp gidicek anladınmı.
örnek 70 levelimiz var biz gitcez o ench masasına tıklıycaz kılıçla kılıca keskinlik:6 , darbe:5 , alevden çehre:3, ihtimalde ekleyelim bazı büyüler gelsin bazı büyüler gelmesin örnek bazen keskinlik:6 gelsin bazen hiç keskinlik gelmesin bu şekilde sayın @FuryRS

Kod:
on death of chicken:
        clear drops

kardeşim bu kod neden çalışmıyor Demir Tavuk isimli tavugu kesiyorum tüy ve eti düşüyo istedigim item düşmüyo