TR MC Piyasasının Gittiği Yer

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Benim bu konu hakkında diyeceklerim çok fazla ;
Mc piyasasının sorunu 1.7 1.5 1.7 .142424205 falan değil !
Mc piyasasının sorunu, sürekli insanların sunucularını baltalamak, saldırmak, kendini HAÇKER sanan işsiz ve geri kafalı insanlar yüzünden sunucular dolmuyor. Onuda geçtim, saldırıp bide pişkin pişkin söylemekten hiç gücenmiyorlar.Ve en önemlisi MC piyasasının çöküşü HOSTİNG firmalarından kaynaklıdır. 4 TL ye 5 TL ye sunucu verirsen al olay bu olur. Geçenlerde açılacak olan sunucumun 3 - 5 kendini bilmezin saldırısına mağruz kalması sebebiyle kapatıldı. Tamam sürüm 1.8 di fakat sürümü bahane edip sunucuları kötülemeyi kesin artık. Adam istediğini açma hakkına sahiptir. MC piyasası VERSİONDAN DOLAYI DEĞİL, GERİ KAFALILARLADN DOLAYI BU HALDEDİR.
Açın sunucu listesini Örneğin SURVIVAL, adam efsaneyiz yazıyor, yav kardeşim sen kime göre, neye göre kralsın. Ben anlamıyorum bunları, önlerine gelen heryere isimlerini yapıştıran. Skypede küfrettiğinde ADAM olduğunu sanan ve en utancıda KÜFÜR YEDİĞİNDE GÜLEBİLECEK karaktersizlikte insanların olduğu MC piyasası işte bu yüzden batıyor.
Versionlarda SUÇ ARAMI KESİN ARTIK.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında MC Piyasasının Gittiği Yer Değildir. Bu Forumda Sunucu Tanıtımının Gittiği Yerdir. İnsanlar Foruma Sadece Tanıtım Yapma Amacıyla Bakıyor ve Bu Durum Düzeltilmeli. MC Piyasasında Türk Sunuculara Bakarsan o Kadar Güzel Sunucular Var ki Aklınız Şaşar.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepiniz yazmışsınız yok türkler şöyle heçkırlar var diye.
Birinizde dememişki Hypixel diye bir şey var.

Gesurft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim bu konu hakkında diyeceklerim çok fazla ;
Mc piyasasının sorunu 1.7 1.5 1.7 .142424205 falan değil !
Mc piyasasının sorunu, sürekli insanların sunucularını baltalamak, saldırmak, kendini HAÇKER sanan işsiz ve geri kafalı insanlar yüzünden sunucular dolmuyor. Onuda geçtim, saldırıp bide pişkin pişkin söylemekten hiç gücenmiyorlar.Ve en önemlisi MC piyasasının çöküşü HOSTİNG firmalarından kaynaklıdır. 4 TL ye 5 TL ye sunucu verirsen al olay bu olur. Geçenlerde açılacak olan sunucumun 3 - 5 kendini bilmezin saldırısına mağruz kalması sebebiyle kapatıldı. Tamam sürüm 1.8 di fakat sürümü bahane edip sunucuları kötülemeyi kesin artık. Adam istediğini açma hakkına sahiptir. MC piyasası VERSİONDAN DOLAYI DEĞİL, GERİ KAFALILARLADN DOLAYI BU HALDEDİR.
Açın sunucu listesini Örneğin SURVIVAL, adam efsaneyiz yazıyor, yav kardeşim sen kime göre, neye göre kralsın. Ben anlamıyorum bunları, önlerine gelen heryere isimlerini yapıştıran. Skypede küfrettiğinde ADAM olduğunu sanan ve en utancıda KÜFÜR YEDİĞİNDE GÜLEBİLECEK karaktersizlikte insanların olduğu MC piyasası işte bu yüzden batıyor.
Versionlarda SUÇ ARAMI KESİN ARTIK.
Eline her para geçen sunucu açmıyor o nedenden dolayı güzel sunucular dolmuyor.
Saldırmak/Ddos konusunda katılıyorum. Kendi vatandaşını insan tehdit eder mi? Ben bunu anlamıyorum. Kendi çıkarları için elinden geleni yapar bun tür kişiler.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eline her para geçen sunucu açmamalı.
Saldırmak/Ddos konusunda katılıyorum. Kendi vatandaşını insan tehdit eder mi? Ben bunu anlamıyorum. Kendi çıkarları için elinden geleni yapar bun tür kişiler.
Bilgi cimriliği var bu ülkede, gelişmek elde değil...

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçen forumda takılırken ras geldim adam yazmış türkiyenin en iyi sunucusu yarın sizlerle yorumları incelerken baktım yorumların çoğu yeni açılmış hesap abi bekliyoruz efsane sunucu neden geç açılıyor falan felan adam kendini kandırmaktan başka bir şey yapmıyor bunlar kolay şeyler bide şu emek hırsızlarına gelelim en güncel örnek 2 tane var ShardOfCraft ve @Bycakr ın sunucusu ilk olarak shardofcraft sunucusundan başlıyalım arkadaşın sebebsiz yere 2 yıllık emeklerini çaldılar hakettimi sizce ? İkinci olarak ByCakrın Sunucusuna gelelim kendi bilmez diyerek hitap ediyorum sunucuya crash kodları göndermişler lan madem açık var adamlığını gösterip ben seni sevmiyorum ama sunucunda açık var kardeşim desen nolur ? Adamın kendi paralarıyla emekleriyle yaptıgı sunucuya bunu yapmak yakışırmı sonrada sebebi sürümü1.8 yapmıcaktın 1.7 yapmıcaktın diyorlar arkadas özgür değilmiyim ben ? İstediğim sürümü kullanamammı ? Diyeceklerim u kadardı iyi forumlar...

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tamam bende eskiden Courier New kullanıyordum da uzun yazılarda şu fontu kullanmayın da okuyabileyim.