- En iyi cevaplar
- 0
Dostlar, artık açılan sunucuları "PvP, Skyblock, Hub, Faction" diye değilde "Alımlı, Alımsız" olarak kategorilendiriyorlar.
Ne diyorsunuz bu duruma?
Ne diyorsunuz bu duruma?
Eline her para geçen sunucu açmıyor o nedenden dolayı güzel sunucular dolmuyor.Benim bu konu hakkında diyeceklerim çok fazla ;
Mc piyasasının sorunu 1.7 1.5 1.7 .142424205 falan değil !
Mc piyasasının sorunu, sürekli insanların sunucularını baltalamak, saldırmak, kendini HAÇKER sanan işsiz ve geri kafalı insanlar yüzünden sunucular dolmuyor. Onuda geçtim, saldırıp bide pişkin pişkin söylemekten hiç gücenmiyorlar.Ve en önemlisi MC piyasasının çöküşü HOSTİNG firmalarından kaynaklıdır. 4 TL ye 5 TL ye sunucu verirsen al olay bu olur. Geçenlerde açılacak olan sunucumun 3 - 5 kendini bilmezin saldırısına mağruz kalması sebebiyle kapatıldı. Tamam sürüm 1.8 di fakat sürümü bahane edip sunucuları kötülemeyi kesin artık. Adam istediğini açma hakkına sahiptir. MC piyasası VERSİONDAN DOLAYI DEĞİL, GERİ KAFALILARLADN DOLAYI BU HALDEDİR.
Açın sunucu listesini Örneğin SURVIVAL, adam efsaneyiz yazıyor, yav kardeşim sen kime göre, neye göre kralsın. Ben anlamıyorum bunları, önlerine gelen heryere isimlerini yapıştıran. Skypede küfrettiğinde ADAM olduğunu sanan ve en utancıda KÜFÜR YEDİĞİNDE GÜLEBİLECEK karaktersizlikte insanların olduğu MC piyasası işte bu yüzden batıyor.
Versionlarda SUÇ ARAMI KESİN ARTIK.
Bilgi cimriliği var bu ülkede, gelişmek elde değil...Eline her para geçen sunucu açmamalı.
Saldırmak/Ddos konusunda katılıyorum. Kendi vatandaşını insan tehdit eder mi? Ben bunu anlamıyorum. Kendi çıkarları için elinden geleni yapar bun tür kişiler.
Genel olarak kaliteli görünen yazı fontu hocam. Bu sebepten şahsen kullanıyorum. Yapacak bir şey yokTamam bende eskiden Courier New kullanıyordum da uzun yazılarda şu fontu kullanmayın da okuyabileyim.
Tahoma kullan.Genel olarak kaliteli görünen yazı fontu hocam. Bu sebepten şahsen kullanıyorum. Yapacak bir şey yok![]()