Reklamcı Nedir,Görevleri nelerdir,Neler yapılmalıdır

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli oyun severler Minecraft serveri olup reklamcı alımı yapanlar yada reklamcı arkadaşlarımız dikkatlice dinlesin
Reklamcı Nedir?
Reklam yapan kişidir.
Reklamcının görevi nedir?
Reklamcının görevleri,Forumlarda serverin üst düzey yetkililerinin (admin, kurucu) açacağı tanıtım konusunu hazırlar.
Reklamcı neler yapmamalıdır
Reklamcı,sunucularda reklam kesinlikle yapmamalıdır sunucunuzun kalitesini ve oyuncu sayısını düşürür.Ard arda konu açmamalıdır(spam yapmamalıdır),yalan Konularında yalan bilgiler asla paylaşmamalıdır.
ÖRNEK REKLAMCI ALIM FORMU

Kod:
Ad:
Kod:
[/B][/B]
Soyad:
Skype yada Discord:
Tecrüben/deneyimin:
Paralı/gönüllü:
Konu düzenin nasıldır:

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana önerim şudur sakın reklamcı alma bi sunucunun en çok adını kötülenmesini sağlayan kişiler reklamcıdır ve sunucunun gelişmesini ve bu işten para kazanmak istiyorsan sunucuya büyük yatırımlar yap reklam için gerekirse para ver oyunculara en kaliteli hizmeti sun ve sunucunun yaş kitlesini yada olgunluk düzeyini belli bir çizgide tut çocukca tavırları olan kişileri sunucudan yasakla (konu reklamdan nereye geldi neyse asıl konuya deyineyim ben) Neyse kısacası bu hatayı her acemi sunucu kuran kişiler yapar "Paralı/Gönüllü:" birde bunlara para mı vereceksin onun yerine forumlarda reklam alanı satın al

Bu arada kouyu af ola tam okumamışım hakeret gibi sayma ama konu sunucu sahiplerine yarardan çok zarar verir açılmak için açılmış bir konu kısaca tekrardan af ola umarım hakeret olarak algılamamışsındır

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sana önerim şudur sakın reklamcı alma bi sunucunun en çok adını kötülenmesini sağlayan kişiler reklamcıdır ve sunucunun gelişmesini ve bu işten para kazanmak istiyorsan sunucuya büyük yatırımlar yap reklam için gerekirse para ver oyunculara en kaliteli hizmeti sun ve sunucunun yaş kitlesini yada olgunluk düzeyini belli bir çizgide tut çocukca tavırları olan kişileri sunucudan yasakla (konu reklamdan nereye geldi neyse asıl konuya deyineyim ben) Neyse kısacası bu hatayı her acemi sunucu kuran kişiler yapar "Paralı/Gönüllü:" birde bunlara para mı vereceksin onun yerine forumlarda reklam alanı satın al
Unutma tembel kurucularda var :D

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unutma tembel kurucularda var :D
Madem yapamayacaklar bu işi sunucu açmasınlar sonra neden sunucumda oyuncu az emek sunuculara oyuncu girmiyormuşmuş öle bir şey yok ciddi oyuncular ilk başta güvenemiyor ya ilerde kapanırsa bu sunucu okadar emek vercez diyor bu tarz oyuncular yerine genelde şunlar giriyor
Şunlar : Admin abi item versene abi nolur abi abi bak abi diyom abi
Şunlar : Sunucuyu heçqırlıcam
Şunlar : Beyler bende heçq var
Şunlar : Sew olan varmı (sanalika mı bu kardeş sen çok yanlış gelmişsin)

yada hile yükleyip gerçekten oyunu oynadığını sanan kişiler

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu güzel anlatmışsın ama yeni sunucu açanlar direk 10 kişi getirene reklamcı tagı diyor
Diyalog

Reklamcı : play.xxx.com +10 Event Gelirken Benim Getirdigimi Söyleyin
Diger Sunucu : Tamam

KozmikKaplumbağa

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu güzel anlatmışsın ama yeni sunucu açanlar direk 10 kişi getirene reklamcı tagı diyor
Diyalog

Reklamcı : play.xxx.com +10 Event Gelirken Benim Getirdigimi Söyleyin
Diger Sunucu : Tamam
Güzel diyalog :).Aslinda olay öyle olmuyor.
Reklamci: play.xxx.com +31 event gelince benim getirdigimi soyleyin
Oyuncular ok:
play.xxx.com oyunculari sohbeti:
Oyuncu:KÜFÜR