admiraldus
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Beynim yandı qrdş.Hayırlı olsun do-çent gibi olan ama aslında olmadığını iddia eden ama olma potansiyeline sahip amiral!
Beynim yandı qrdş.Hayırlı olsun do-çent gibi olan ama aslında olmadığını iddia eden ama olma potansiyeline sahip amiral!
Yoo. Gayet açıklayıcı konuşmuş arkadaşımız.Beynim yandı qrdş.
O zaman devam! Devam ediyorum tarafımca beyninin yakıldığını düşünen ama aslında yakmadığım gibi görülebilen ama görülmeyen daha doğrusu öyle gibi olan ama beyni yakılmış amiral ım!Beynim yandı qrdş.
Yoo. Gayet açıklayıcı konuşmuş arkadaşımız.
Ya beynim trilyon oldu ne diyorsunuz anlamıyorum.O zaman devam! Devam ediyorum tarafımca beyninin yakıldığını düşünen ama aslında yakmadığım gibi görülebilen ama görülmeyen daha doğrusu öyle gibi olan ama beyni yakılmış amiral ım!
Teşekkürler fakat randevu almanız lazım.qrdş beni bi kontrol etsene belim ağrıyor
ho bu arada
Bak ben doktor oldum. Sen hala duruyorsun öyle.Lakapsızım ._.
Olamazsam zaten asıl ayıp orada olurdu.Özelde okumuşsun bir zahmet ol.
Sen de yaşlanmışsın sanırım. Bak en iyisi, gel ikimiz huzur evine gidelim. Orada yaşıt arkadaşlarımız var.Ya beynim trilyon oldu ne diyorsunuz anlamıyorum.
Bana liderlikten emekli ol mu diyorsun şimdi?Sen de yaşlanmışsın sanırım. Bak en iyisi, gel ikimiz huzur evine gidelim. Orada yaşıt arkadaşlarımız var.
Ayy Emre'ye bak yazmayı öğrenmişte klavye kullanıyor.Ayy Kediciğe bak büyümüşde Docuktor olmuş.
Ayy pisiciğe bak Büyümüşte kükremeyi öğreniyo.Bana liderlikten emekli ol mu diyorsun şimdi?
Ayy Emre'ye bak yazmayı öğrenmişte klavye kullanıyor.
Ayyy klavye delikanlısına bak hala tuvalet eğitimi alıyor.Ayy pisiciğe bak Büyümüşte kükremeyi öğreniyo.
Senin tuvalet eğitim varmı KedigilAyyy klavye delikanlısına bak hala tuvalet eğitimi alıyor.
Evet. Yaşlandık. İstanbul'da bir huzur evine gideriz. Huzur buluruz.Bana liderlikten emekli ol mu diyorsun şimdi?![]()