Faction Takımlı Savaşlar. Sadece 4 Takım

serkan975

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

HERKESE MERHABA ARKADASLAR
Factiona Yenilik Getirmek İstiyorum Aklıma Bir Fikir Geldi Sizlerle Paylaşmak İstedim. Sizinde Fikrinizi Duymak İsterim.

:tçapa: Factionda Klanlar Kalkacak. Onun Yerine 4 Adet Takım Olacak. Mesela Alfa Team, Beta team (sadece örnek)
:tçapa: Takım Değiştirmek İsteyen Oyuncular 1 Ay Beklemek Zorunda Kalacaklar.Ya da Tek Takım Seçme Hakkına Sahip Olacaklar.
:tçapa: Her Hafta Team Savasları Yapılacak Kazanan Takıma Edit İtem ve Para Verilecek.
:tçapa: Ayrıca Her Takımın Güzel ve Büyük Bir Kalesi Olacak. Ve Kale Kapıları Günde Belirli Bir Süre Açık Kalacak. Yani Kale Kapıları Acıldıgında Takımlar Birbirine Saldıracak. Lapis Kazan Rütbesi Düşük Oyuncuları Öldürebilecekler. Baskın Yapabilecekler.
:tçapa: Kim Düşman Takımın Kalesinde Ölmeden Durursa Belli Bir Sürede Belli Miktar Para Kazanabilecek
:tçapa: Her Takımın Kendi Lider Admini Olacak. Özel Tag Olacak
:tçapa: Her Kalenın ayrı Lapisi Ve Edit Hammaddesi Warpları olacak Sadece Spawn Ortak Olacak.
:tçapa: Rütbe Hammadde Olmayacak. Rütbe Sadece Kit Almaya Yarayacak
:tçapa: Haritaya Sınırlanma Getirilecek. Kalelerın yerı Takımların Bölgesi Belli Olsun Diye.
:tçapa: Kımse Build Yapamayacak. Sadece Arsalara Yapabılecek.
Sizce Bu Aklımdakıleri Yapabılırmıyım. Buna Uygun Plugin - Skript Ayarlaması İmkansız mı Sizce? Yorumlarınızı Bekliyorum.

Bu Yeniliğin Adıda

Clash Of Team
Ya da
Clash Of Kings

İsim İyi Mi Sizce?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
:tçapa: Factionda Klanlar Kalkacak. Onun Yerine 4 Adet Takım Olacak. Mesela Alfa Team, Beta team (sadeceörnek)

Bunu yaparsan: Admin beni şu takıma geçir!! - ben hangi takımdayım? - bu oynamayı bilmiyo cıkar takımdan!
Dahada fazla yazabilirim

:tçapa: Ayrıca Her Takımın Güzel ve Büyük Bir Kalesi Olacak. Ve Kale Kapıları Günde Belirli Bir Süre Açık Kalacak. Yani Kale Kapıları Acıldıgında Takımlar Birbirine Saldıracak. Lapis Kazan Rütbesi Düşük Oyuncuları Öldürebilecekler. Baskın Yapabilecekler.

Bunu yaparsan: kapı kapalı olunca online düşecek - açılınca ağaç kesmeye giden olacak :) - kapı açıken kimse takmayacak lapis kasacak lapis kasarken ölenler serveri burakacak :)
Dediğim gibi dahada fazla yazabilirim

Birazda RPG'ye giriyor vee faction yaş kitlesinin bunu yapacağını sanmıyorum :)

Ginede güzel bir fikir koymuşsun ama böle bişi olması imkansız gibi bişi :(

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Böyle bir şey olursa takım kontrolü oyunculara bırakılmamalı. Aklı başında olan adminler veya yetkililer 4 takıma da önderlik yapmak üzere dağıtılabilir. Takım değiştirme 3 savaştan sonra olabilir veya 1 ay bekleyince değiştirilebilir.

serkan975

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şey olursa takım kontrolü oyunculara bırakılmamalı. Aklı başında olan adminler veya yetkililer 4 takıma da önderlik yapmak üzere dağıtılabilir. Takım değiştirme 3 savaştan sonra olabilir veya 1 ay bekleyince değiştirilebilir.
Dogru Soyluyorsun Takım lıderlerı ya admınlerı yaparız yada aklı basında olan kısılerı secerız

Takımları Soyle kurabılırım. F klan komutunu normal oyunculara kapatırım kımse klan kuramaz sadece admınler kurar. 4 klan olur admınler klanlara adamları toplar herkes gırmek zorunda. klan kalesınede f home eklerız. wg atarız kımse kıramaz bozamaz. olabılırmı sızce?

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Dogru Soyluyorsun Takım lıderlerı ya admınlerı yaparız yada aklı basında olan kısılerı secerız

Takımları Soyle kurabılırım. F klan komutunu normal oyunculara kapatırım kımse klan kuramaz sadece admınler kurar. 4 klan olur admınler klanlara adamları toplar herkes gırmek zorunda. klan kalesınede f home eklerız. wg atarız kımse kıramaz bozamaz. olabılırmı sızce?
Başlangıçta klan seçme ekranı gelsin mesela. Dediğin gibi oyuncular klan kuramasın ve bir klana girme zorunluluğu olsun.