Bilgisayardan; Kötü İçerik-Reklam-Dolandırıcılık ve Benzeri Şeylerden Korunma Programı

Bu anket size yararlı oldumu

• Evet

Kullanılan: 2 20.0%
  • Ben zaten onun için başka bir yol buldum

Kullanılan: 4 40.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Fatalstorm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Alperen 15 yaşındayım 11 yaşımda internette gezinirken birden bir reklam çıktı karşıma sonra tıkladım tabi o zamanlar bilgisayarda yeniydim işte ondan sonra karşıma +18 şeyler çıktı (siz anlarsınız) o zaman 1.5 sene aklımdan çıkmadı sonra işte arkadaşlarımda meğrese o şeyleri izliyormuş bunu bende öğrendim ne olduğu bilmediğim için gitti araştıdım izledim tabi şu an pişmanım Allah bena doğru yolu gösterdiki şu an namazımı kılıyorum küfürede karşıyım :)
İşte bu anlattığım şeylerden korunmak için bir rogram buldum googlede uzantılardan adguard diye eklenti ben bikaç ay kullandım sonra bunun pc versiyonu varmış indirdim bunun pc versiyonunda sadece googleyi değil komple bilgisayardan koruyor bunun sayesinde şu an internette yanda çıkan web siteleri +18 reklamlar ve aypıtır söylemesi koruma sayesinde ayarlardan ayarladım ben özür dilerimgrafik içerikler tamamen yasak yani şu an diyelim oğlum olsa merak edip baksa karşısına özür dilerimgrafik içerikler çıkmaz sadece anlamına bakabilir ama siz yinede programa güvenip yasak sitelere girmeyin.

BU REKLAM DEĞİLDİR TAMAMEN KENDİ İSTEĞİMLE YAZDIK ÇÜNKİ ARTIK BU BÜYÜK BİR SORUN HALİNE GELDİ

NOT: SADECE BİLGİSAYARA DEĞİL BU UYGULAMA BÜTÜN PLATFORMLARDA VAR

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
özgür kuzgun (8 şubat 2015): "çocuk oyunu içinde kari kiz reklami var ayiptir terbiyesizlik."

teknolabs (11 şubat 2015): "merhaba özgür bey, oyunumuzda google'un kendi reklam servisini kullanmaktayız. google reklam servisinin çalışma mantığı ise; kullanıcının ilgilendiği uygulama ve web sayfalarına yönelik reklam göstermektedir. daha önce telefonunuzdan karı kız sitelerine girmişseniz karı kız reklamı görmeniz normaldir. iyi günler.."
Yani daha önce öyle sitelere girilmişse reklamları verir öyle .-.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
özgür kuzgun (8 şubat 2015): "çocuk oyunu içinde kari kiz reklami var ayiptir terbiyesizlik."

teknolabs (11 şubat 2015): "merhaba özgür bey, oyunumuzda google'un kendi reklam servisini kullanmaktayız. google reklam servisinin çalışma mantığı ise; kullanıcının ilgilendiği uygulama ve web sayfalarına yönelik reklam göstermektedir. daha önce telefonunuzdan karı kız sitelerine girmişseniz karı kız reklamı görmeniz normaldir. iyi günler.."
Bazen susmak iyi bir cevaptır :sinsi1:

berkser1232221

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben bu olayı yaşadım.Chrome uma giriyordum.Bi 10 15 dakka bağımsız io oyunları oynadıktan sonra bana sapık sapık siteler oto açılıyordu.Ben bir kaç ay başka bir tarayıcı kullandım.Sonra da chrome u sıfırladım :)

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben çok karşılaşdım chrome açarken bile yeni sekmede reklam açılıyor bi yere tıklamasanda reklam geliyor kafayı yiyordum :)

SSlora_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hele oyunlar var ya . Onların ki çok çıkıyor . Dikkat +18 oyunu oynamak istermisin diyor terbiyesizler .

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1

</konu >

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7

Virüs'de Olabilir ?

Ben girmedim halde diyo
Bide Girecektin :DDDASDSADAS