İlk Çizimim

cank00

Tasarımcı ⚜️[Cank00] ⚜️Grapichs
En iyi cevaplar
0
İlk Çizime Göre Başarılı Ama Uğraşıup Biraz Daha Geliştir

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Kanatları senin çizmediğini düşünürsek eh işte. Başarılar ^_^

Çizimi tahminen "paint" ile yaptın.
Bende çizim yapıyorum çizim yaparken "paint" ve "paint.net" kullanıyorum.
Kendi oluşturduğum basit bir sağ kanatsız kelebek şablonunu sana veriyorum. bunu yazıcıdan çıkartarak devam ettirebilirsin ayrıca üzerinde yoğunlaşarak basit şeylerden nelerin çıktığını görebileceksin. Öyle basit deme hadi kolay gelsin. İyi Forumlar!
şablon.png

bunu bitirip yayınlarsan minecraft üzerine bir şablon gönderebilirim tabi istersen

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bir şey çizmeden önce ne çizeceğini ve nasıl çizeceğini kararlaştırman gerek. Mesela bu resim de ne çizeceğini belirttin mi ?
Belirttiysen konu da belirtmeyi unutmuşsun. Yorum istiyorsun da fakat neye göre yorumlayacağız ?

Bunları konuya eklemen gerekir.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey çizmeden önce ne çizeceğini ve nasıl çizeceğini kararlaştırman gerek. Mesela bu resim de ne çizeceğini belirttin mi ?
Belirttiysen konu da belirtmeyi unutmuşsun. Yorum istiyorsun da fakat neye göre yorumlayacağız ?

Bunları konuya eklemen gerekir.
bro b-k yazan kanatlı üçgen ama aynı zamanda kazma omurgalı bir canlı çizmek istemiş arkadaş.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Yapmazsam gece rüyama girerdi :D
confirmed.jpg

CONFIRMED
Paint.net ile yapıldı

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk çizime göre başarılı değil malesef ve madem bu çizim işine giriştin grafik tableti almak zorundasın o çizdiğin şeyi tek güzel gösteren şeyler (ki göstermiyor) kanatlar olmuş onun dışında çizime kendisi rezalet ana okulunda resim dersinde çocukların çizdiği hiçbir zaman kimsenin bir anlam veremediği çizimlere benzemiş

BrkGrafik

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kanatları senin çizmediğini düşünürsek eh işte. Başarılar ^_^

Çizimi tahminen "paint" ile yaptın.
Bende çizim yapıyorum çizim yaparken "paint" ve "paint.net" kullanıyorum.
Kendi oluşturduğum basit bir sağ kanatsız kelebek şablonunu sana veriyorum. bunu yazıcıdan çıkartarak devam ettirebilirsin ayrıca üzerinde yoğunlaşarak basit şeylerden nelerin çıktığını görebileceksin. Öyle basit deme hadi kolay gelsin. İyi Forumlar!
Ekli dosyayı görüntüle 49806
bunu bitirip yayınlarsan minecraft üzerine bir şablon gönderebilirim tabi istersen
Eyvallah Teşekkürler

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Çizim Olduğuna Emin miyiz ?
Çizimden Kastın Resimleri PNG Olarak İndirip Birleştirmek mi ?
Çizim Dediğin Bu Kardeşim

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0
kanatların birbirinden farklı olması iyi olmamış gibi geldi birde pek özenli yerleştirilmemiş