YgtGamingTR
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
bana yohmu
Sigara değil kenevir o.Yalnız profilinizde sigara gibi kötü şeyler koymak kurallara aykırı.
Bana da şu an ki gibi güzel bir şey yap koyarım belki.
Öyle bir şey olsaydı sigara smileyi olmazdı + Crowley'nin çok kullandığı bir smiley olmazdı.Yalnız profilinizde sigara gibi kötü şeyler koymak kurallara aykırı.
Bana da şu an ki gibi güzel bir şey yap koyarım belki.
O nargile değil mi? Ek olarak ne demişim? "AVATAR"...Sigara değil kenevir o.
Eğer bu gerçekse yer yerinden oynar.
Öyle bir şey olsaydı sigara smileyi olmazdı + @Crowley07'nin çok kullandığı bir smiley olmazdı.![]()
Avatar konusunda haklı olabilirsin ama nargile sigaradan çok daha zararlıO nargile değil mi? Ek olarak ne demişim? "AVATAR"...
O zaman içmesene bücürük.Avatar konusunda haklı olabilirsin ama nargile sigaradan çok daha zararlı![]()
Başlıkta da belirttim zaten sana yapacaktım ama Photoshop'a bir şey oldu en ufak şeyde bilgisayar donuyor (16 GB RAM'im var hem de.) Kaç defa bilgisayarı açıp kapatmak zorunda kaldım.Bücürük bana bi yapmadın ya uf![]()
Neyse sorunu hallettim al seni mi kıracağımBücürük bana bi yapmadın ya uf![]()
Zaten beniimi kırarsın diye yazmıştım Yoksa başlığı okudum :=)Başlıkta da belirttim zaten sana yapacaktım ama Photoshop'a bir şey oldu en ufak şeyde bilgisayar donuyor (16 GB RAM'im var hem de.) Kaç defa bilgisayarı açıp kapatmak zorunda kaldım.
Neyse sorunu hallettim al seni mi kıracağım![]()