bungeecord: false
# Send player to this BungeeCord server after register/login
sendPlayerTo: ''
Anlamıyorum onu nasıl yapıcam şimdi çakma lobide login yazıcak ve otomatik sunucuya aktarılıcak bunu istiyorum. Ana sunucu ismi derken nasıl anlamadım.Skripte gerek yok.
AuthMe Reloaded son sürüm kur.
bu kısmı bul ve send player to tırnak işaretlerinin içine ana sunucu ismini gir.Kod:bungeecord: false # Send player to this BungeeCord server after register/login sendPlayerTo: ''
Yani lobi sunucusu, oyuncu giriş yaptıktan sonra hangi sunucuya aktarılmasını istiyorsan bungeecord üzerinde ona verdiğin ismi oraya yazıcaksın.Anlamıyorum onu nasıl yapıcam şimdi çakma lobide login yazıcak ve otomatik sunucuya aktarılıcak bunu istiyorum. Ana sunucu ismi derken nasıl anlamadım.
Sunucuya verdiğim ismi nerden görücem o.oYani lobi sunucusu, oyuncu giriş yaptıktan sonra hangi sunucuya aktarılmasını istiyorsan bungeecord üzerinde ona verdiğin ismi oraya yazıcaksın.
Bungeecord configinde bulabilirsin.Sunucuya verdiğim ismi nerden görücem o.o
bungecord nerde .sBungeecord configinde bulabilirsin.
Birader sövmemi mi istiyorsun?bungecord nerde .s
bilmiyorum diyorum bungecordun ne olduğunu bile bilmiyorumBirader sövmemi mi istiyorsun?
kusura bakma ben skriptten bahsediyorsun sandım skripte gerek yok demişsinBungeecord configinde bulabilirsin.
Birader, çakma lobi diyorsun, bungeecord bilmiyorum diyorsun.bilmiyorum diyorum bungecordun ne olduğunu bile bilmiyorum
kusura bakma ben skriptten bahsediyorsun sandım skripte gerek yok demişsin
cahillikte üstüme yok hazır alıyorum herşeyi sunucunun ismini nerden görüceğimi detaylı anlatırsan çok iyi olucak bungecord ne bilmiyorumBirader, çakma lobi diyorsun, bungeecord bilmiyorum diyorsun.
Ne içtin la sen?
Sen araştırmayı öğrenene kadar bu kadarı çok bile.cahillikte üstüme yok hazır alıyorum herşeyi sunucunun ismini nerden görüceğimi detaylı anlatırsan çok iyi olucak bungecord ne bilmiyorum
Sunucum spigot değil craftbukkit.Sen araştırmayı öğrenene kadar bu kadarı çok bile.
Google amca değilim ben.
bu konuyu boşverelim bana şey lazım moblardan altın parçası düşmesini istiyorum ismi çeyrekaltın olucak renkli yazı ile ve bunu tabeladan satabileceğim. nası olcakSunucum spigot değil craftbukkit.