AdvancedSurvivalGames Plugin Hataları ve Animated Menu

xDarkNight

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba İyi Forumlar,

Sunucumda AdvancedSurvivalGames pluginini kullanıyorum ve aşağıdaki sorunlarla karşı karşıyayım. Yardımcı olursanız sevinirim.
NOT: Plugin çalıntı vs değildir. Bu da kanıtım;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1. Sorun;
Oyuncular öldüklerinde bekleme lobisinde doğuyorlar.

2. Sorun;
Oyuncular öldüklerinde uçamıyorlar.

3. Sorun;
Oyun içerisinde çok çabuk acıkıyorlar.

4. Sorun;
ScoreBoard ı düzenlemeye çalıştıkça bazı satırlar siliniyor. Bi türlü istediğim gibi yapamıyorum.

5. Sorun;
Bazı haritalarda ortadaki sandıklar açılmıyor.

Animated Menu Plugini için ise SurvivalGames Lobimde şu şekilde odalara giriş yapılmasını istiyorum.
Oda dolu ise kırmızı yün ve 'Oyunda' yazısı, boş ise yeşil yün ve 'Bekleniyor' yazısı nasıl ekleyebilirim ?

Cevaplarsanız Çok Müteşekkir Olurum
@ByCooky
@batihost.com
@KadirYLCN
@caandalek
@GameKingTr59
@IRFN

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
1. sorun, 2. sorun plugin ile alakadar bir sorun büyük ihtimal ile, plugin yapımcısına başvurunuz. Acıkma sorunu spigot.yml'de var diye biliyordum oradan bakınız. ScoreBoard kısmında problem yaşamadım sen herhalde bir yerde yanlışlık yapıyorsun, Bazı haritalarda ortadaki sandıklar açılmıyor diyorsun, /mv setspawn'ı map dışında bir yere çekersen olabilir veya server.properties ayarlarından spawn-protection ayarını sıfır yaparsan olucaktır.

xDarkNight

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yanıtınız için çok teşekkür ediyorum. @KadirYLCN

İki sorun için danışacağım.
Acıkma sorunu için hangi kısım olabilir spigot.yml'deki ?
Scoreboard da eğer yeni bi satır eklersem bi yerlerden herhangi bi şey eksiliyor. Örneğin en alt satıra sunucu adını eklemeyi denediğimde seyirci kısmı siliniyor.
Sandıklar için dediklerinizi deniyeceğim.
1. sorun, 2. sorun plugin ile alakadar bir sorun büyük ihtimal ile, plugin yapımcısına başvurunuz. Acıkma sorunu spigot.yml'de var diye biliyordum oradan bakınız. ScoreBoard kısmında problem yaşamadım sen herhalde bir yerde yanlışlık yapıyorsun, Bazı haritalarda ortadaki sandıklar açılmıyor diyorsun, /mv setspawn'ı map dışında bir yere çekersen olabilir veya server.properties ayarlarından spawn-protection ayarını sıfır yaparsan olucaktır.

Peki ya SG menüsü nasol ekliyebilirim Animated Menü yada başka bi eklenti ile ?